Prečo mám úzkosť pri samostatnom cestovaní?
prečo to mám vzdy ked niekam idem sama ze mam úzkosti a myslim na katastroficke scenáre štve ma to...
Minule som sla skoro za sk hranice celu cestu som mala úzkosti aj v noci ale zvládla som to vzdy to zvládnem
Mate to aj vy?
@taktotedanie Ano riešim a povedala ze je to normálne ze ked clovek na to mysli ze to mam praktizovať cim častejšie tym lepsie a fungovať sama
@blog_betka nechcem sa ta dotknut, ale ked ti toto naozaj povedala terapeutka, nasla by som si na tvojom mieste noveho psychologa, ktory ta navedie lepsim sposobom na cestu ako sa zbavit tejto uzkosti.
@olivia_c a akym napriklad? Preco je odporucanie tej terapeutky nespravne podla Teba? Dakujem za odpoved
ja poznám plno ludí čo toto má.Mierny stres je normálny.Ja to mám tiež ak idem busom alebo aj autom to je jedno alebo vlakom dakde do cudzieho mesta trebárs kde som ešte nikdy nebola a nepoznám to tam.Aj moja sesternica toto mala ked chodila opatrovať ludi do zahraničia vždy deň predtým nespala pokojne pred odletom.Ale na terapie kvôli tomuto sa teda ozaj necítim🙂 to už ty vieš či to potrebuješ alebo nie aké je to vážne.Iné je ak už dakto odpadáva,trasie sa alebo zvracia
@liusa82 Ja sama viem uzkosti zvladat ale obcas pridu aj silne ale priatel ma vzdy vie podporit

@blog_betka a riesis to psychoterapiou? Sama si tento stav vytvaras
Mala by si na tom zapracovat lebo toto ti bude velmi ovplyvnovat zivot, desocializujes sa, namyslas si bludy, rozvinie sa ti porucha osobnosti a zivot o nicom