Prečo som závislý na meraní krvného tlaku?
Ahojte už rok a pol v kuse si meriam tlak každu chviľu , keď idem von nemam ho pri sebe tak hned pocitujem uzkosť ako nahle mi je trochu nevoľno hneď meriam tlak . Viem že toto neni normalne ale prosim poraďte ako sa da toho zbaviť .
Mala si problémy s tlakom? Ak nie, je to psychického pôvodu. Skús ho jednoducho vyhodiť a neriešiť tlak (ak nemáš hypertenziu) a ak aj po pár týždňoch budeš pociťovať úzkosť, smer psychológ.
určite že smer psychológ…
@jennifer235 prečo si si vôbec začala merať tlak?
@jennifer235 prečo si si vôbec začala merať tlak?
@rozculena ja mam panicku poruchu a pri tom sa mi aj zvyšoval tlak aj tep a keď som ho mala tak son hneď brala do ruky tlakomer , tak od vtedy meriam.
Mala si problémy s tlakom? Ak nie, je to psychického pôvodu. Skús ho jednoducho vyhodiť a neriešiť tlak (ak nemáš hypertenziu) a ak aj po pár týždňoch budeš pociťovať úzkosť, smer psychológ.
@anonym_a3b4c8 mam ano hlavne pri panickom ataku
zasa ty ! kolko rokov to uz tu riesis ? co na to tvoj psychiater ?
@rozculena ja mam panicku poruchu a pri tom sa mi aj zvyšoval tlak aj tep a keď som ho mala tak son hneď brala do ruky tlakomer , tak od vtedy meriam.
@jennifer235 a načo to meriaš? Veď je úplne jasné,že pri záchvate sa zdvihne tlak aj tep.
Lieky berieš?
@jennifer235 Začni moja riadne makať od rána do večera, starať sa o rodinu, seba, nájdi si koníčky a ani ti nenapadne zapodievať sa len sebou. Nie,v poriadku to nie je.

@jennifer235 zacni chodit ku psychologovi/psychiatrovi