icon

Prečo sú osviežovače vzduchu považované za škodlivé?

27. mar 2025

Nedávno som tu čítala, že osviežovače vzduchu sú škodlivé. Vie niekto vysvetliť prečo. Máme doma iba jedno z DM v sklade. Na tej miestnosti nie je okno nedá sa vetrať, ani nie je možné dorobiť okno. Máme tam v lete zimné oblečenie, obuv, korčule ,veci na lyžovačku, cestovné kufre, moje hand made potreby, mužove montérky, a ďalšie veci čo používame len občas

masandra
27. mar 2025

Väčšinou sú to chémie, aby to malo silnú vôňu, neskúšala si difuzer alebo prirodne vonne oleje?

sara07
27. mar 2025

pretože je to všetko chémia, nič iné len chémia, a tej chémii je čim dalej viac okolo nas, takže sa to nazbiera
každého vec ale načo tam potrebuješ osviežovač vzduchu ? občas otvor okno v inej miestnosti a vyvetraj cez dvere aspon trochu , osviežovač len prekryje smrad nič viac

autor
27. mar 2025

@sara07 z tej miestnosti sa dajú otvoriť dvere iba do kuchyne a na kuchyni tiež nemám okno ktoré by sa dalo otvoriť, navyše kuchyňa je spojená s halou. Viem že tie veci páchnu, hlavne mužove montérky a obuv, ale nechcem aby mi kuchyňa páchla od benzínu a riedidla. Do tej miestnosti chodíme tak maximálne 2x do týždňa dokopy za mesiac tam sme možno päť minút.

cukroska
31. mar 2025

My používame a neriešim.