Prečo sú osviežovače vzduchu považované za škodlivé?
Nedávno som tu čítala, že osviežovače vzduchu sú škodlivé. Vie niekto vysvetliť prečo. Máme doma iba jedno z DM v sklade. Na tej miestnosti nie je okno nedá sa vetrať, ani nie je možné dorobiť okno. Máme tam v lete zimné oblečenie, obuv, korčule ,veci na lyžovačku, cestovné kufre, moje hand made potreby, mužove montérky, a ďalšie veci čo používame len občas
pretože je to všetko chémia, nič iné len chémia, a tej chémii je čim dalej viac okolo nas, takže sa to nazbiera
každého vec ale načo tam potrebuješ osviežovač vzduchu ? občas otvor okno v inej miestnosti a vyvetraj cez dvere aspon trochu , osviežovač len prekryje smrad nič viac
@sara07 z tej miestnosti sa dajú otvoriť dvere iba do kuchyne a na kuchyni tiež nemám okno ktoré by sa dalo otvoriť, navyše kuchyňa je spojená s halou. Viem že tie veci páchnu, hlavne mužove montérky a obuv, ale nechcem aby mi kuchyňa páchla od benzínu a riedidla. Do tej miestnosti chodíme tak maximálne 2x do týždňa dokopy za mesiac tam sme možno päť minút.
My používame a neriešim.

Väčšinou sú to chémie, aby to malo silnú vôňu, neskúšala si difuzer alebo prirodne vonne oleje?