Prehltla som niečo tvrdé
Ahojte, dnes som jedla tiramisu, bolo to vopred zabalené, kupované v obchode. Keď som prežúvala tak som cítila, že niečo tvrdé mám v ústach no hneď som prehltla a už som to nedokázala vypluť. Aj v krku som cítila to tvrdé ale nezasekol sa mi to, neviem čo to mohlo byť ale neskutočne sa bojím že som niečo také prehltla napríklad kus skla alebo niečo... prosím čo by som mala robiť?🥺
Ak sa bojíš daj si veľa chleba ale sklo by si hneď cítila, menšie veci by mali prejsť stolicou ale ak by náhodou treba ísť k lekárovi. Šanca, že to neprejde samé je však malá
@herecka5 každý raz zomrie 🤣
Uvidíš pri prvej veľkej potrebe 😀 Každopádne, myslím si, že budeš okej a nič vážne sa ti z toho nestane. 🙂
Ja dnes prehĺtam len tekuté
@herecka5 mozno aj cast zuba ci plomby
Presne. Zrátaj si zuby pred zrkadlom či ti nejaký nechýba.
@herecka5 mozno aj cast zuba ci plomby
@taktotedanie už som si to pozrela ale nič také som nezbadala. Zatiaľ nemám žiadne ťažkosti no bojím sa toho veľmi
Nestresuj, pokiaľ si to prehltla bez problémov mohla to byť aj tvrdá čokoláda alebo čo v tom tiramisu bolo.
@taktotedanie už som si to pozrela ale nič také som nezbadala. Zatiaľ nemám žiadne ťažkosti no bojím sa toho veľmi
@herecka5 moja mama, keď sme prehltli niečo čo sa "nemalo" hovorievala... Čo hrdlom prejde, riťou vyletí... 🤷😅
@hellwant ale to nie je dvojzmysel ,každý reaguje podľa toho čo ma v hlave,niekto diétu ,niekto,je smädný,niekto pivko,niekto sex
@minenkaa tak ale aspon pre druhych to je. Ved inak by si hned dopisala smoothie🙂 Takto si ludia dosadia podla seba co chcu a sranda je na svete. Ja to mam rad, je zabava 🤣

Keby to bolo sklo, by si to inak cítila 😃