icon

Prehltla som niečo tvrdé

herecka5
18. jún 2025

Ahojte, dnes som jedla tiramisu, bolo to vopred zabalené, kupované v obchode. Keď som prežúvala tak som cítila, že niečo tvrdé mám v ústach no hneď som prehltla a už som to nedokázala vypluť. Aj v krku som cítila to tvrdé ale nezasekol sa mi to, neviem čo to mohlo byť ale neskutočne sa bojím že som niečo také prehltla napríklad kus skla alebo niečo... prosím čo by som mala robiť?🥺

sabinaxd
18. jún 2025

Keby to bolo sklo, by si to inak cítila 😃

dananov
18. jún 2025

Ak sa bojíš daj si veľa chleba ale sklo by si hneď cítila, menšie veci by mali prejsť stolicou ale ak by náhodou treba ísť k lekárovi. Šanca, že to neprejde samé je však malá

tulipanik12
18. jún 2025

@herecka5 každý raz zomrie 🤣

henriettak
18. jún 2025

Uvidíš pri prvej veľkej potrebe 😀 Každopádne, myslím si, že budeš okej a nič vážne sa ti z toho nestane. 🙂

minenkaa
18. jún 2025

Ja dnes prehĺtam len tekuté

pasomnica
18. jún 2025
@minenkaa

@minenkaa 😂

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
18. jún 2025
@pasomnica

@minenkaa 😂

@pasomnica mám smoothie dnes

taktotedanie
18. jún 2025

@herecka5 mozno aj cast zuba ci plomby

sevrin
18. jún 2025

Presne. Zrátaj si zuby pred zrkadlom či ti nejaký nechýba.

herecka5
autor
18. jún 2025
@taktotedanie

@herecka5 mozno aj cast zuba ci plomby

@taktotedanie už som si to pozrela ale nič také som nezbadala. Zatiaľ nemám žiadne ťažkosti no bojím sa toho veľmi

januska12323
18. jún 2025

Nestresuj, pokiaľ si to prehltla bez problémov mohla to byť aj tvrdá čokoláda alebo čo v tom tiramisu bolo.

kukulienka83
18. jún 2025
@herecka5

@taktotedanie už som si to pozrela ale nič také som nezbadala. Zatiaľ nemám žiadne ťažkosti no bojím sa toho veľmi

@herecka5 moja mama, keď sme prehltli niečo čo sa "nemalo" hovorievala... Čo hrdlom prejde, riťou vyletí... 🤷😅

saganka
18. jún 2025

Nejak casto prehltas..

hellwant
19. jún 2025
@minenkaa

@minenkaa Ani sa nepytam co, ty mas rada dvojzmyselne srandicky, esteze smooťak 😅

minenkaa
19. jún 2025
@hellwant

@minenkaa Ani sa nepytam co, ty mas rada dvojzmyselne srandicky, esteze smooťak 😅

@hellwant ale to nie je dvojzmysel ,každý reaguje podľa toho čo ma v hlave,niekto diétu ,niekto,je smädný,niekto pivko,niekto sex

hellwant
19. jún 2025
@minenkaa

@hellwant ale to nie je dvojzmysel ,každý reaguje podľa toho čo ma v hlave,niekto diétu ,niekto,je smädný,niekto pivko,niekto sex

@minenkaa tak ale aspon pre druhych to je. Ved inak by si hned dopisala smoothie🙂 Takto si ludia dosadia podla seba co chcu a sranda je na svete. Ja to mam rad, je zabava 🤣