Prehnané reakcie na radosť
Ahojte chcem sa opýtať či tu nájdem daakeho jedinca ako ja takze opisem to ako to je keď príde na mna Daaka radosť z niečoho čo mám rad tak po celu dĺžku čo to vykonávam tak sa až od radosti trasiem busi mi srdce mám celé svaly na tele take ako napnuté a normálne má medzi rameno a krk kope elektricky výboj v kuse a môže táto super chvíľka trvať aj hodinu tak budem v takejto reakcii hodinu tak má zaujíma že či je časť populácie ktorá tiež takto prehnane reaguje a je to normálne alebo mám na tom začať pracovať ďakujem za každú radu
A ten elektrický výboj Ti vyskratuje všetky čiarky a bodky o.i. v texte?
Podla mna nadmerna drazdivost nervovaho systemu. Nic patologicke, hoci to znie nezvycajne.
Ak je to pri sexe, tak je to v poriadku.
pri velke radosti ano, ale kedze tej mam v ziuvote malo, zazila som to mozno 1-2x ked soms a vyslovene chvela.
Ono je to prakticky pri všetkom napríklad robím niečo čo mám rad kúpim si niečo čo som chcel takto reagujem napríklad. Ale aj negatívne veci napríklad keď sa dakto hada alebo dakto si do mna otvára ústa tak hneď takáto telesná reakcia
@ika02 tebe vyskratovalo ego z toho že si slušne povedané musíš do dakoho rypnut ? Skús svoje komplexy riešiť inak
Veď sa to nedá čítať. Čiarka, bodka dokáže úplne zmeniť význam vety. To Ti nedošlo? Mimochodom, s tým nervovým systémom naozaj nemáš niečo v poriadku.
Neprišlo mi to podstatne takze. Neviem príde mi že reakcie mám moc citlivé pri všetkom

Nie, nie je to úplne normálne. Mal by si to skúsiť aspoň prekonzultovať s odborníkom.