icon

Priberanie z alkoholu: Ako súvisí pitie s váhou?

29. apr 2024

Pekný deň. Každý deň vypijem cca dva litre šumivého vina. V podstate nejem. Mám ale sto kíl. Ako to že ľudia bez domova sú chudí keď v podstate nejedia len pijú čučo ? Ďakujem

Strana
z2
mabenn
29. apr 2024

lebo to robis este kratko na to, aby ti zacali atrofovat svaly, odisla pecen, oblicky a zaludok...ale pride aj na to pokial budes pokracovat...to, ze mas 100kil je tym, ze telo spracovava alkohol, ma teda pozastavene palenie tukov

kataina
29. apr 2024

dva litre ??? šumivého vína, to je alkoholizmus. Pi radšej vodu, čaj, kavu. Budeš chuda časom ako bezdomovci. Len tak dalej....

negymama
29. apr 2024

na to, ze kazdy den vypijes 2 litre vina, a nic nejes...mas podozrivo krasny slovosled a gramatiku. Skus to este raz a imituj alkoholika lepsie.

gribka1
29. apr 2024

Daj si prosečko to má menej kalórii. A urob si poriadok v hlave.

marcellka32
Autor odpoveď zmazal
marcellka32
29. apr 2024

🍿🍿🍿

stanulienkat
29. apr 2024

Troll😂😂

pribinak
29. apr 2024

Sa chváliš že si alkoholička? Alebo ako mam rozumiet tomuto príspevku

Inteligenti ľudia chápu že sa chudne úpravou stravy a športom

autor
29. apr 2024

@negymama kiežby to tak bolo ako píšeš . Možno aj to všetko so všetkým súvisí . Nedocenená len vysmievaná . Keď som niekoho opravila či za “trebalo” či za 50 “euro” už som bola trápna atd. Naozaj pijem a veľa. Niekedy , keď mám dobrý deň , “až” večer. Niekedy už od rana.

kataina
29. apr 2024

a ako funguješ? maš deti? pracuješ? staraš sa o domacnosť? neviem si to predstaviť s tolkym alkoholom..
mne sa točí hlava po pohári vína, viac nedám. A aj ten jeden pohár asi tak 2x za rok 🙂

autor
29. apr 2024

@negymama ale zase nechcem povedať že nič nejem, dám si aj čo uvarim aj sem tam sladkosť. Ale väčšinou je to tak, že cez deň nejem nič a večer dobehnem. Ale nie nejaké extrémy ale proste najem sa večer

breznica
29. apr 2024

@kataina tebe sa točí hlava po jednom pohári práve preto,že piješ alkohol raz za pol roka

kataina
29. apr 2024

@breznica ano, na silvestra "lebo sa patrí" a ked dajaka rodinná oslava "lebo sa patrí" Premáham sa 😀

negymama
29. apr 2024

no a? nechapem tvoje zacudovanie,,, dojedas sa po veceroch, lejes do seba vysokokaloricke napoje - pekne povedane, a cudujes sa comu? svojej vahe?

ja sa cudujem, ze mas zatial problemy len s vahou.
a bezdomovcov neries...co si myslis, ze oni maju prachy denne na tolko vina ako ty? cuco vypiju raz za cas, preto nepriberu. Raz denne si daju v charite polievku, to sa im udrzuje stihla linia.

kataina
29. apr 2024

@negymama ano a bezdomovci su večne na ulici, je im zima, to su energetické straty v tele, vyrabaju teplo. Chudnu bez cvičenia

crazy_cat_lady
29. apr 2024

neriesila by som, preco bezdomovci nepriberaju, ale tvoj problem s pitim..

babulkomale
29. apr 2024

Na zdravíčko.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
bublinka1426
29. apr 2024

alkoholici su chudi lebo maju atrofovane svaly.

petronelag
29. apr 2024

Takto sa neodtučňuje a ani normálny človek takto nežije, hlavne ženy nemajú čo piť alkohol. A ešte, že od rána, to by mal s takou osobou niekto urobiť poriadok, kým sa nedopracuje k závislosti (rodičia alebo muž).

januska12323
29. apr 2024

Nazdravie

really8
29. apr 2024

Vazne si beries priklad s bezdakov?😁😁😁

autor
29. apr 2024

@really8 vôbec nie , len to vo mne zostalo ako ma rodičia slovne tlkli že nič nezerem jak ako bezdomovci a aj tak som tlsta

gribka1
29. apr 2024

No veď ty nič pre to, aby si nebola tlstá nerobíš.

autor
29. apr 2024

@gribka1 Prosím poraď mi čo mám robit

nikha2809
29. apr 2024

Nech sa páči dva litre + keď aj niečo zješ nečuduj sa že priberáš.Inak byť tebou neriešim váhu ale alkoholizmus

gribka1
29. apr 2024

Určite nepiť alkohol, jesť pravidelne, zdravo a cvičiť.

viestta
29. apr 2024

Mas najvyssi cas zacat liecit svoj alkoholizmus.

autor
29. apr 2024

@viestta je to to jedine čo mám . Aspoň vtedy mi trošku tej psychickej bolesti odchádza . Ale viem , mám problém . Ďakujem všetkým za vaše rady

viestta
29. apr 2024

Ked mas problemy, tak treba u psychiatre riesit aj tie, Aj traumy z detstva sa daju riesit terapiou, nie zapijat aby si zabudla.

Strana
z2