Priberanie z alkoholu: Ako súvisí pitie s váhou?
Pekný deň. Každý deň vypijem cca dva litre šumivého vina. V podstate nejem. Mám ale sto kíl. Ako to že ľudia bez domova sú chudí keď v podstate nejedia len pijú čučo ? Ďakujem
dva litre ??? šumivého vína, to je alkoholizmus. Pi radšej vodu, čaj, kavu. Budeš chuda časom ako bezdomovci. Len tak dalej....
na to, ze kazdy den vypijes 2 litre vina, a nic nejes...mas podozrivo krasny slovosled a gramatiku. Skus to este raz a imituj alkoholika lepsie.
Daj si prosečko to má menej kalórii. A urob si poriadok v hlave.
🍿🍿🍿
Troll😂😂
Sa chváliš že si alkoholička? Alebo ako mam rozumiet tomuto príspevku
Inteligenti ľudia chápu že sa chudne úpravou stravy a športom
@negymama kiežby to tak bolo ako píšeš . Možno aj to všetko so všetkým súvisí . Nedocenená len vysmievaná . Keď som niekoho opravila či za “trebalo” či za 50 “euro” už som bola trápna atd. Naozaj pijem a veľa. Niekedy , keď mám dobrý deň , “až” večer. Niekedy už od rana.
a ako funguješ? maš deti? pracuješ? staraš sa o domacnosť? neviem si to predstaviť s tolkym alkoholom..
mne sa točí hlava po pohári vína, viac nedám. A aj ten jeden pohár asi tak 2x za rok 🙂
@negymama ale zase nechcem povedať že nič nejem, dám si aj čo uvarim aj sem tam sladkosť. Ale väčšinou je to tak, že cez deň nejem nič a večer dobehnem. Ale nie nejaké extrémy ale proste najem sa večer
no a? nechapem tvoje zacudovanie,,, dojedas sa po veceroch, lejes do seba vysokokaloricke napoje - pekne povedane, a cudujes sa comu? svojej vahe?
ja sa cudujem, ze mas zatial problemy len s vahou.
a bezdomovcov neries...co si myslis, ze oni maju prachy denne na tolko vina ako ty? cuco vypiju raz za cas, preto nepriberu. Raz denne si daju v charite polievku, to sa im udrzuje stihla linia.
neriesila by som, preco bezdomovci nepriberaju, ale tvoj problem s pitim..
Na zdravíčko.
alkoholici su chudi lebo maju atrofovane svaly.
Takto sa neodtučňuje a ani normálny človek takto nežije, hlavne ženy nemajú čo piť alkohol. A ešte, že od rána, to by mal s takou osobou niekto urobiť poriadok, kým sa nedopracuje k závislosti (rodičia alebo muž).
Nazdravie
Vazne si beries priklad s bezdakov?😁😁😁
@really8 vôbec nie , len to vo mne zostalo ako ma rodičia slovne tlkli že nič nezerem jak ako bezdomovci a aj tak som tlsta
No veď ty nič pre to, aby si nebola tlstá nerobíš.
@gribka1 Prosím poraď mi čo mám robit
Určite nepiť alkohol, jesť pravidelne, zdravo a cvičiť.
Mas najvyssi cas zacat liecit svoj alkoholizmus.
@viestta je to to jedine čo mám . Aspoň vtedy mi trošku tej psychickej bolesti odchádza . Ale viem , mám problém . Ďakujem všetkým za vaše rady
Ked mas problemy, tak treba u psychiatre riesit aj tie, Aj traumy z detstva sa daju riesit terapiou, nie zapijat aby si zabudla.

lebo to robis este kratko na to, aby ti zacali atrofovat svaly, odisla pecen, oblicky a zaludok...ale pride aj na to pokial budes pokracovat...to, ze mas 100kil je tym, ze telo spracovava alkohol, ma teda pozastavene palenie tukov