Proteíny na rast svalov
Dobrý deň, mám takú otázku. Chcela by som začať brať proteíny na rast svalov. Aké proteíny alebo výživové doplnky sú vhodné a kvalitné pre začiatočníčku?
@claudia44 tak prvoradý je ten v strave a potom hocijaký proteín, v konečnom dôsledku ide len o preferenciu chuti, za mňa najchutnejsie sú od značky bioTech 🙂
Treba jest potraviny s vysokým obsahom bielkovín! Nie jest kadejaké doplnky
kuracie maso, tvaroh, vajicka... a ked uz protein, tak napr. 100% Whey Gold Standard. A cvicit - bez stimulovania svaly rast nebudu.
Silový tréning a spravna strava.
celkom nerozumiem tvojej požiadavke - akože začneš suplementovať proteiny a svaly ti budú rásť samé? či ako si to myslela 😲
Zo zaciatku staci strava a ak chces, tak ja davam after training protein od nutrendu.
@biba_18 nieee. Jasné, že aj cvičiť budem
@claudia44 začni sledovať KT alebo inak zapisuj bielkoviny ktoré prijímaš - je možné že nebudeš potrebovať suplementovať ... cvičím roky a nesuplementujem každý deň.
ja mám najradšej vegan proteiny od biotechusa, mám intoleranciu laktozy, ale mi aj chutia...
Dolezite su bielkoviny v strave ale ja napriklad mam rada sladke ranajky a tam si pridavam protein kombinacia vločky chia semienka protein a navrch ovocie. Scitec Nutrition ma dobre proteiny aj vegan aj servatkove a chutia bombovo. Mam tam k dispozicii aj kod MIRKAI10 tak si tam vies objednat aj so zlavou😊

odporucam zacat takou tou klasikou, srvatkovy protein je asi najuniverzalnejsia volba, rychlo sa vstrebava a aj chut je celkom v pohode 🙂