Riešenie pre nafúknuté brucho
Prosím poraďte mi niečo účinne a cenovo dostupné / prípravok/ na nafúknuté brucho. Mám 38. Som štíhla 48 kg 162 cm. A mám také nervy ! Ráno sa zobudím s plochým stačí že vypijem kávu a dovi. Môžem zabudnut ns leginy. Tehotenstvo 3 mesiac sa môže schovať 😅Tak ma to vytáča. ! Jedine kedy ho nemám keď fakt keď držím drsnú hladovku. Vtedy sa môžem pýšiť krásnym bruchom . Poraďte prosím … / nepíšte mi o vyšetreniach štítnej zlaze krv to mám všetko v poriadku / proste nejaký prípravok ktorý máte odskúšaný a pomáha. Na ig mi ich ukazuje miliardu ale ja tým influencerka m neverim .. a ešte aj ceny že 25-30-40-60€. To nebudem vyhadzovať pokiaľ neviem či to ma vôbec účinok. Vďaka.
tam je problém s trávením - lenže aký? pokiaľ s tým nepojdeš k lekárovi tak vedieť nebudeš (a možno ani potom)…
ja by som šla na to takto - najprv antiparazitikum, potom probiotikum, nejaké kvasinky, k tomu bylinky a potom ak by to neprešlo tak lekár…
Trávenie. Mňa najviac nafukuje práve z rannej kávy s mliekom. To nemusím ani jesť a je mo ťažko a brucho nafúknuté.
@biba_18 no veď snažím sa nájsť najskôr ten prípravok 😅
@cukroska s mliekom nepijem. A len malú salocku si dávam.
nie je žiadny univerzálny…
Mňa s mliekom úplne, ale ak bez.Ale nie vždy. Hmm tak len skúsiť nahradiť na čas čajom. Vyskúšať nepiť hneď ráno.
Skús probiotiká, ale fakt pravidelne. Mne už roky fungujú tieto:
https://gymbeam.sk/yummies-probiotika-gymbeam.h...
zacni probiotikami a dodaj feniklovy caj s harmancekom
ja prvé čo ráno spravím je že vypijem pohár vody s citrónom. vždy som mala problém s nafukovaním aj s pravidelnosťou stolice a od kedy som toto začala je to oveľa lepšie
Nie je naškodu otestovať potravinové alergie si dať, mne to pomohlo napríklad pri mede na ktorý mám alergiu.

A čo takto posilniť brušné svaly, nech ti spevneju a držia tie črevá pohromade?