icon

Riešenie pre nafúknuté brucho

12. apr 2025

Prosím poraďte mi niečo účinne a cenovo dostupné / prípravok/ na nafúknuté brucho. Mám 38. Som štíhla 48 kg 162 cm. A mám také nervy ! Ráno sa zobudím s plochým stačí že vypijem kávu a dovi. Môžem zabudnut ns leginy. Tehotenstvo 3 mesiac sa môže schovať 😅Tak ma to vytáča. ! Jedine kedy ho nemám keď fakt keď držím drsnú hladovku. Vtedy sa môžem pýšiť krásnym bruchom . Poraďte prosím … / nepíšte mi o vyšetreniach štítnej zlaze krv to mám všetko v poriadku / proste nejaký prípravok ktorý máte odskúšaný a pomáha. Na ig mi ich ukazuje miliardu ale ja tým influencerka m neverim .. a ešte aj ceny že 25-30-40-60€. To nebudem vyhadzovať pokiaľ neviem či to ma vôbec účinok. Vďaka.

glade22
12. apr 2025

A čo takto posilniť brušné svaly, nech ti spevneju a držia tie črevá pohromade?

biba_18
12. apr 2025

tam je problém s trávením - lenže aký? pokiaľ s tým nepojdeš k lekárovi tak vedieť nebudeš (a možno ani potom)…
ja by som šla na to takto - najprv antiparazitikum, potom probiotikum, nejaké kvasinky, k tomu bylinky a potom ak by to neprešlo tak lekár…

biba_18
12. apr 2025

@glade22 pri nafukovaní ti pomôžu svaly ako?

glade22
12. apr 2025

@biba_18 ja som to akosi zle pochopila, sorry. Myslela som, že hľadáš prípravok na schudnutie z brucha, nie na odplynenie.

cukroska
12. apr 2025

Trávenie. Mňa najviac nafukuje práve z rannej kávy s mliekom. To nemusím ani jesť a je mo ťažko a brucho nafúknuté.

autor
12. apr 2025

@biba_18 no veď snažím sa nájsť najskôr ten prípravok 😅

autor
12. apr 2025

@cukroska s mliekom nepijem. A len malú salocku si dávam.

biba_18
12. apr 2025

nie je žiadny univerzálny…

cukroska
12. apr 2025

Mňa s mliekom úplne, ale ak bez.Ale nie vždy. Hmm tak len skúsiť nahradiť na čas čajom. Vyskúšať nepiť hneď ráno.

daridari11
12. apr 2025

Skús probiotiká, ale fakt pravidelne. Mne už roky fungujú tieto:
https://gymbeam.sk/yummies-probiotika-gymbeam.h...

ivanka349
13. apr 2025

zacni probiotikami a dodaj feniklovy caj s harmancekom

martinka_kovacik
14. apr 2025

ja prvé čo ráno spravím je že vypijem pohár vody s citrónom. vždy som mala problém s nafukovaním aj s pravidelnosťou stolice a od kedy som toto začala je to oveľa lepšie

jahodqa666
14. apr 2025

Nie je naškodu otestovať potravinové alergie si dať, mne to pomohlo napríklad pri mede na ktorý mám alergiu.