Škodí peeling pleti v zime?
Ahojte mám v zime problém s tým ze každý púder sa mi z pokožky lupe. Je jedno aká značka. V zime to tak je. Masky si dávam robím si aj peeling kde sa mi za bežných okolností v lete jari a zime pokožka nelupe je zbavená mŕtvych buniek. Sestra tvrdí že to je peelingom ze sa mi olupuje, že to škodí pleti. Robím si ho raz za týždeň max 2x takže pokožka nie je nijak namáhana. Používam botanica peeling je akože bio
Mechanický používaj tak max na nohy pred holením. Na tvár vždy len chemický.
Hydratovať, hydratovať, hydratovať, chrániť pokožku pred zimou a prechodmi z tepla do zimy hutnejším krémom, mechanický peeling by som vynechala a masky tiež niektoré môžu vysušovať, neviem akú používaš.
2x do týždňa to naozaj škodí, stačí raz za mesiac (keď už musí byť). Mimo to v zime okrem klasického krému používam aj coldkrem, inak sa mi doslova zošúpe koža - mapy po tvári a krku. Takže by som šla skôr týmto smerom + večer hydratačné séra
Máš málo hydratovanú pokožku. Peelingom to nebude.
Mne sa osvedcil olivovy olej ricinovy olej . Peeling 2x za tyzden je pricasto vysusujes si nim pokozku .
Som vyše 8 hodín vonku čiže pokožka je vystavená vplyvu každého počasia. Aký teda krém do mrazu sa vám osvedčil? Skúsim ten peeling vynechať. Pred chemickým mam rešpekt bojím sa ze poškodím pokožku. Môžete aj ten odporučiť ak tak
Mne sa osvedcil olivovy olej ricinovy olej . Peeling 2x za tyzden je pricasto vysusujes si nim pokozku .
@miadi už tak mam pokožku mastneho typu, nebude ešte viac? Len v zime je proste taka iná
Som vyše 8 hodín vonku čiže pokožka je vystavená vplyvu každého počasia. Aký teda krém do mrazu sa vám osvedčil? Skúsim ten peeling vynechať. Pred chemickým mam rešpekt bojím sa ze poškodím pokožku. Môžete aj ten odporučiť ak tak
@anonym_autor Pokožku poškodzuješ mechanickým. Dnes už sú chemické úplne super. Ja mám mastnú pleť a olivový nie, ale ricinový použivam, nie je ťažký, riesi kožné problémy. Nezanecháva mastný film, rýchlo sa vstrebe a chráni.

Častý peeling moze škodiť. Porušujes si kožnú bariéru a nestíha sa obnovovat.