Strach zo zvonenia
Dobrý den . Chcel by som sa informovať ci ma niekto podobny problém ,zijeme chudobnej stvrt konkrétne v paneláku ale takom z 90 rokov ,a zvyku tu zvoniť taky ľudia no ako by som ich nazval taky romovia ktorý majú problém so vsetkymi ,posledný tyzden prežívam obrovský vnutorny strach ci zazvonila ,ráno neviem spat ,cely sa trasiem z vnútra a ked niekto zazvoní az ma mykne,aj ked sa nebojím konkrétne ze by mi nieco urobili pretože som velky chlap viem sa branit ale uz ten pocit ze zazvonila ma neskutočne zuzuje,moze ist o nejaku fobiu? Prosim poraďte mi
Ked nemáš fóbiu s OF, tak určite toto áno 😅
Ja asi nechápem 😀 Že zazvonila? Akože na zvonček? 😀 A z toho máš strach? Ako ťa niečo takéto preboha už len môže ohroziť?
Vypni zvonček.
Vypni zvonček.
@bielasovicka prave to ze neviem ako sa vypína
Ze strach zo zvonenia...... Ach božínku 🫣
@elenka.k nechapem takychto zlomyseľných ľudí , ako mozu byt ľudia tak krutý len za to ze clovek sa opýta bežnú otázku
@janko3356 V dnešnej dobe veru to nie je bežná otázka - je to reálne, ak sa niekto bojí - zabezpečí si dvere, alebo reťaz - toto je bežné.
ozaj a čo si chcela počuť? Nemyslí na strach - lebo sa z toho zblázniš. To snáď vieš.
Moja odpoveď nebola zlomyseľná - možno vtipná - mala som ti asi napísať, kúp si psa.

@janko3356 ano moze. byt tebou navstivim psychologicku. nezazil si nieco take v detstve.