Strava a pozitívne myslenie
Jeden citát: ´´Čo ješ a ako myslíš ,tým si.´´
Neviem kto to povedal,ale mal pravdu.
Určite mal autor na mysli vegetariánsku stravu a k tomu aj pozitívne myslenie.
V škole učia čo si máme myslieť,ale neučia ako máme myslieť.Ak by som bol učiteľom,tak by som pomáhal rozvíjať pozornosť.Pozornosť nemá hranice.Pozornosťou sa získava energia.
Sústrediť sa dokáže každý školák.Sústredenie nie je pekná vec.Energiu sústredením míňame.
Výrok "povedz mi čo ješ a ja ti poviem kto si" sa prisudzuje Brillatovi-Savarinmu (neviem či som to správne vyskloňovala 😅), ktorý odporúčal low-carb, vysokoproteínovú stravu založenú na mäse a koreňovej zelenine... to len tak, ako zaujímavý fakt k tomu, že "autor mal určite na mysli vegetáriansku stravu" 😅
@lindous 😂👍🏻
@lindous zabudla si dodať to dôležitejšie ,,ako myslíš´´ tým si
@anonymnyuzivatel To vychádza (zrejme) z budhizmu, kde je naozaj mnoho vegetariánov, ale je to formulované nejakým spôsobom v mnohých ďalších filozofických smeroch a mnohými ďalšími autormi... citát, ktorý uvádzaš ty, je len ďalšou parafrázou a spojením týchto dvoch myšlienok, s ktorými do istej miery určite súhlasím... len ma pobavilo ako si si to dopasoval, že určite to autor myslel takto a takto...
Zviera tuší pri zabíjaní čo ho čaká a ukladá strach do mäsa zabíjaného zvieraťa,ktoré potom ľudia konzumujú.Tam,kde je strach sa inteligencia nedostaví.A život bez inteligencie je biedny život.
Tomáško zase si si niečo dal?
@anonymnyuzivatel Fúha, vieš že sme ako ľudstvo prežili a došli sem od neadrtalcov vďaka zabijaniu zvierat? Lovci a zberači. Takže Tvoja teória má hačik. Mäso a všelijaké plody boli našou jedinou potravou po tisicky rokov. /Pre totalnych veganov,ja neobhajujem tyranie zvierat, iba pisem fakt, co nasi predkovia jedli/.Podľa mňa Tebe viac škodia buď drogy, máš psy neliečeny problém, autista. Bohvie.
Pojedaním mäsa človek si vytvára negatívnu karmu.
@anonymnyuzivatel presne kvôli takýmto extrémnym vyjadreniam sa ľudia smejú z vegánov a namiesto toho, aby nejaké nové vege veci skúsili zaradiť do jedálnička, na to pozerajú s odporom a slovo vegetarián/vegan je pre nich skoro urážkou… rastlinná strava sa dá propagovať aj inak, nie na silu to pchať a nie zastrašovaním… ty sa samozrejme stravuj ako tebe vyhovuje, ale o nevyžiadané rady nikto nestojí
@lindous Zákon akcie a reakcie.Alebo čo zaseješ ,to aj zožneš(zákon karmy).
Dá sa jesť aj mäso,ale v prípade,že sa už karma neprilepí.Existuje aj taký prípad.Len asi nebudete ten prípad.
Som hamburger s tonou omáčky, nejakou tou rukolou a fajným tekutým syrom. A leje sa zo mňa cola.
Veľmi spokojný, a celkom sústredený hamburger.
Nevratil by som sa k mäsu.Koprofága už jesť nemusím.
Slováci majú radi mäso.Tak znelo v mediách.Keby boli veľmi spojený s prírodou,tak by nezjedli ani kúsok mäsa.

Ďakujeme.