Štuple do uší pre pokojný spánok matky
Prosím vyznáte sa v tom niekto. Chcela by som mame kupit, často sa po nocnej nevyspi kvoli hluku. Takze take co tlmia hluk ale zaroven netlacia. Ja sa v tom vobec nevyznam, internetom sa skusam poradit ale nechcem kupit blbost. dakujem
V kauflande
Kupila som si, ale po case mi zacal jeden vypadavat, tak si dávam vatu, efekt ten istý.
Chvalia si znacku loop, nemam osobnu skusenost, ale maju vela druhov na rozne ucely
Kupujem si v DMke, sú mäkké a netlačia. Zo štuplami spávam už roky
Ďakujem
Kupujem si v DMke, sú mäkké a netlačia. Zo štuplami spávam už roky
@mimikarol tie mivolis?
Ďakujem
@frantisska ja mám loopky a sú za mňa najlepšia vec čo môžu existovať. Mám model switch, pretože hodím často aj na koncerty a majú viac modelov stlmenia decibelov. Sú veľmi maličké ani nevieš že ich máš
ja som zas spokojná so štuplami Alpine.Tie sú určené priamo na spánok.Aj na boku.Necítiš ich vôbec v uchu pekne zmäknú a hlavne dlho vydržia lebo nie sú jednorazové.Máš klasické zelené alpine sleep soft a potom fialové Alpine sleep deep
@frantisska ja mám loopky a sú za mňa najlepšia vec čo môžu existovať. Mám model switch, pretože hodím často aj na koncerty a majú viac modelov stlmenia decibelov. Sú veľmi maličké ani nevieš že ich máš
@anonym_2f0170 kde ich kupujes mas link? pretoze kadeco mi na nete ukazalo.Aby som vedela ktore to su
@anonym_2f0170 kde ich kupujes mas link? pretoze kadeco mi na nete ukazalo.Aby som vedela ktore to su
@anonym_8378b5 nie kupujem, ale kúpila som ich raz 😁 to sú znova použiteľné. Nestoja však pár centov, preto si asi myslíš že to sú pochybné stránky ale nie, choď normálne na loop stránku a tam

mm má ten istý problém ako ty a kupuje si v lekárni Max. také "pérovacie"
ks asi 1e.