Sú bio potraviny zdravšie a oplatia sa?
Dobry vecer,
chcela by som sa opytat aky mate nazor na bio potraviny, je to naozaj bio? Jasne, ze to nie je bio bio ako mozno pred 30rokmi, ale su tie potraviny trochu zdravsie ako tie nebio?
Ci to je marketing?
A druha otazka, odpustate rano vodu z kohutika po celej noci, a az tak sa napijete, popripade urobite caj alebo cokolvek ine?
Moj muz vzdy na mna pozera, ci som normalna, ale ked mne sa hnusi, ze ta voda stala v trubkach celu noc 😃 jasne ze tam stoji aj cez den a tie trubky su nekonecne dlhe ale aj tak mam lepsi pocit 🤣
Dakujem
@princezna_bosorka tak takú hovadinu som ešte nepočula.
Vodu neodpustím, ani ma to nikdy nenapadlo. Bio zeleninka a ovocie? Áno, ta čo máme doma v našej záhrade aj ovocie.
@renesance80 to je pravda, ale pri bio výrobkoch sa testuje aj pôda, na obsah škodlivín, čiže ak je zahnusena, neprejdú.
Vodu neodpúšťam a bio neriešim. Najviac ma vie pobaviť bio med 😂

@liliblacky veď toto že človek nevie čo kupuje. My doma nestriekame vobec a pre mňa, čo som vyrastala v rodine kde jediným herbicídom bola motyka, mandelinky sa zbierali ručne a vošky žrali lienky, bol strašný šok, koľko chémie sú ľudia všetkých vekových kategórií ochotní si nastriekať do záhrady.