icon

Sú rybie prsty zdravé pre deti?

7. mar 2024

Ahojte, su alebo nie su zdrave? Je tam nutri A sice, ale co ja viem. Robim to v teplovzdusnej friteze. Syn ich miluje, len mi blika trochu kontrolka v mozgu 😅

Strana
z3
syslik81
7. mar 2024

no nikdy nevies kera cast ryb sa v tom nachadza a ta cena tiez hovori svoje ..kazdopadne asi nekupujes len bio veci a nemas maso z domaceho chovu takze jedny prsty navyse k dnesnym supermarketovym potravinam mu neublizia

lujza123
7. mar 2024

Určite to nieje ta najzdravšia vec na svete, ale ked kúpiš nejaké kvalitnejšie a robíš ich v tej friteze tak raz za čas môžu byt

Ja som dosť orientovaná na zdravú stravu ale na rybie prsty som nedala dopustiť, také rýchle záložne jedlo v mrazničke ked sa mi nechcelo, nestíhala som variť. Dcéra bola priebercive dieťa ale toto vzdy zbaštila …

kiki68
7. mar 2024

Ja neviem, ako uvadzaju, ze je to maso s certifikatom a pod. Asi to bude nieco medzi. Ja som to tiez milovala ako dieta ( vtedy este take fancy fritezy neboli ) a som tu. Nemam nadvahu a ani ziadne nesvary ma zatial nekvaria. Ako nejedla som to na tony, ale dost casto. Dodnes mam rada ryby a stale ich mame na stole kazdy tyzden

barbora0308
7. mar 2024

Ak ich nema kazdy den, je to uplne v poraidku. Boh vie odkial prichadza aj vsetko do bio ovocie a zelenina, o ktorej predpokladame, ze je super zdrava. Ja vravim vzdy, vyvazene a pestro 🤗.

bublinka1426
7. mar 2024

nevidim na tom nic zle, kupujem kvalitnejsie.

ikonica
7. mar 2024

@bublinka1426 ktore su kvalitnejsie?

zuzanka.zuzu
7. mar 2024

ja som si myslela, že to jedia len socky a čumím jak puk na prvé komentáre 😲 no čiže u nás sa to nepapá a som zvedavá kam sa bude debata uberať...

bublinka1426
7. mar 2024

@ikonica tak kupujem iglo. snad ma netrafi teraz kamen.

sticker
barka1
7. mar 2024

Tiez je rozdiel medzi mletými, kde je pomlete "hocičo" a nemletymi, kde vidíš filety.

bublinka1426
7. mar 2024

@barka1 presne tak

barka1
7. mar 2024

@zuzanka.zuzu tak rybie prsty sú na úrovni párkov. Nie su kvalitnou potravinou, deti ich miluju a raz za čas nevadia. Ale "len socky"??? A čo jete vy z "high society"???

zuzanka.zuzu
7. mar 2024

@barka1 no veru ani párky nie 😀 moje dieťa ich ešte nemalo, má 3r

barka1
7. mar 2024

@zuzanka.zuzu ano, chápem. Však uvidíš, ako dlho vám to vydrží...

zuzanka.zuzu
7. mar 2024

@barka1 no mne a mužovi 40 rokov, tak snáď bude dieťa po nás 😉 ale ak to niekoho ukludní, moje dieťa má rado hranolky 😀 tak do mňa.... 😀

rozculena
7. mar 2024

ja to nejem,je tam viac strúhanky ako ryby.Ale ako decká sme to tiež občas jedli,nešla som sa za tým vtedy zblázniť.

bublinka1426
7. mar 2024

@zuzanka.zuzu v skolke im nedavaju? ;) lebo u nas ano

liusa82
7. mar 2024

a ja lúbim práveže tie pomleté.Klasické mi moc smrdia rybinov🙂 ale tak každému podla chuti.Ja sa nezamýšlam čo v tom je.Načo.Všade je dačo.Volakedy som čítala aj zloženia už to nerobím.Len čo by som sa skoro pri každej potravine naštvala

zuzanka.zuzu
7. mar 2024

@bublinka1426 nie. to sa aj môže? veď párky sú údené. a rybie prsty určite nemali.

bublinka1426
7. mar 2024

@zuzanka.zuzu ano moze :D v USA davaju prsty ako finger food uz detom co maju prve zuby, such a surprise.

sticker
mclissa
7. mar 2024

Ja robim z cerstvej ryby doma, ale aj kupene mam do zasoby.
Ale kupujem tie co su z kuska ryby nie take mixnute. My ich mame radi a aj ja ich rada pojedam namiesto cipsov 😂

zuzanka.zuzu
7. mar 2024

@bublinka1426 usa ma vôbec nezaujíma, skôr ma zaujíma slovenská škôlka. zatiaľ majú jedlá super, snáď nezaradia párky a prsty 🙏

domak2
7. mar 2024

Tak hlavne sú vyprážané, to je asi ta najnezdravsia časť... ale super téma, vždy sa rada dozviem co jedavaju socky 😳

stormie
7. mar 2024

Zalwzi co povazujes ua zdrave a ake rybie prsty konkretne mas na mysli 🤷‍♀️ ak ide o vyrobok z kvalitne dochovanej ryby, z riadneho kusu masa, dalsie suroviny su tiez kvalitne (napr vajicka z volneho vybehu) a priprava zdravym sposobom tak sa mozeme bavit o zdravom jedle

bublinka1426
7. mar 2024

@zuzanka.zuzu snad to tvojmu dietatu vydrzi. 😎

barka1
7. mar 2024

@zuzanka.zuzu samozrejme, aj u nás v školke bežne dávali rybie prsty. Odtial ich deti poznali. A k sosovicovemu privarku su parky tiez bezne.

slavomira236
7. mar 2024

@barka1 v nasej skolke za 7rokov neboli ani raz. Ale doma detom robim ked chcu.

autor
7. mar 2024

Kupujeme iglo a mava cca 1x do tyzdna. Je to vela? Inak, ako dieta ja som ich tiez milovala, a moja mama ich vyprazala normalne v oleji. Len, ktovie, vtedy mozno bolo kvalitnejsie zlozenie. 😅

1ryba
Odpoveď bola odstránená
marianarem
7. mar 2024

Moj maly ich tiez ma cca raz do tyzdna, ja kupujem nemlete a pozeram aj, co je v zlozeni. No a prisla som na to, ze sa daju opekat na panvici uplne na sucho, kedze v tom obale uz je olej (aspon teda vo vsetkych znackach, co kupujem). Takze nejaka vyzivova tragedia to nie je podla mna.

beronsche
7. mar 2024

@bublinka1426 v USA, kde Po 100 rokoch zacina klesat priemerny rok dozitia a ktore je preslavene obezitou?
Nic moc referencia.. 😉

Strana
z3