icon

Sušené strukoviny verzus strukoviny v konzerve

5. jan 2023

Ahojte je podľa vás lepšie strukovina Sušené alebo v konzerve ?

avatar
tyrkysova_kobyla
5. jan 2023

Mam rada praktickost, susene skoro vobec nepouzivam. Jedine do fazulovej polievku domacu fazulu od mamky. Inak radsej konzervy alebo mrazene (hrasok)

avatar
ckocka
5. jan 2023

Uvarím suché vždy celé balenie a čo nespotrebujem dám do mrazničky. S tým už sa potom varí jednoducho a rýchlo.

avatar
1ryba
Odpoveď bola odstránená
avatar
1ryba
Odpoveď bola odstránená
avatar
teleskop
5. jan 2023

lepsia na co??

avatar
tenerifka
5. jan 2023

zdravsie su urcite susene, staci si precitat, co obsahuje konzerva, rovnako ako tie v sklenom pohari, ale tieto posledne su super ako alternativa, ak nemas cas, treba ale preplachnut a zmyt tu chemiu, v ktorej su nalozene

avatar
benit
5. jan 2023

Vzdy pouzivam fazulu v konzerve. Dnes som nemala, tak uvarim susenu. Drobunku bielu mam, varim uz vyse 2 hodiny a je ako broky. Zasa si narobim zasoby do komory v plechovkach.

avatar
eridani
5. jan 2023

Baby, to ake mate konzervy plne chemie? Ja pozeram zlozenie a je tam fazula, voda, sol. Koniec, nic viac. Co je na tom tak strasne skodlive?
Ano, pouzivam fazulu, ci cicer v konzerve a kludne aj s nalevom, nepreplachujem. Sosovicu, mungo, hrach vacsinou varim susene, lebo to je rychlo a netreba dlho namacat.

avatar
viestta
5. jan 2023

Nemám nič proti konzervovaným strukovinam. Šetria čas, sú chutné. Keď varím sušené, tak celé balenie, zvyšok co mi netreba ide do mrazničky.

avatar
luccija
5. jan 2023

Okrem šošovice používam iba z konzervy

avatar
onedaynick
5. jan 2023

@benit takato drobna biela fazula vopred namocena je uvarena do hodiny.

avatar
benit
5. jan 2023

@onedaynick no tvoj nazor, dnes sa varila skoro 3 a to by som prijala rozvarenejsiu.

avatar
onedaynick
5. jan 2023

@benit nie v zlom, ale nenamocenu velku varim 3 hodiny.

avatar
saxana000
5. jan 2023

Sosovicu davam susenu fazulu konzervovu a hrasok len mrazeny

avatar
zuzuliatko18
5. jan 2023

Konzervove je super, ak vymyslím o 11 fazuľová polievku a za polhodku ju mám hotovú. Susenu si treba premyslieť vopred a to mi niekedy nevyjde alebo sa.mi nechce vymýšľať vopred, čo uvarim a doobeda len pozriem, čo mám doma.

avatar
slavomira236
5. jan 2023

Hrášok domáci zelený mám v mrazničke fazuľu tiež dávam do mrazničky nevysusenu...ak nemám použijem olechovkovu fazuľu, žltý hrách normálne suchý kupujem ten sa uvarí v pohode aj sosovica