Vedľajšie účinky lieku Solu-Medrol
Prosim vas, ti ktori ste uzivali solu-medrol ( kortikostetiod), objavili sa u vas vedlajsie ucinky? V nemocnici mi bol podany 5 dni ( 5g) a vsimla som so,ze sa mi zmenil zrak..akoby sa mi objavila kratkozrakost....vzdialene predmety vidim viac rozmazane. Poslednu davku som mala v pondelok a priznaky stale pretvrvavaju. ( prevetivne opatrenie voci SM) Objednana u ocneho som, len ma zaujima, ci niekto zazil nieco podobne.
@anonym_autor Som len laik, určite to treba spomenúť lekárovi,ale moja skúsenosť z čias, keď som Medrol užívala je taká,ze mi neskutočne chutilo jesť /to už ani nebola chuť na jedlo, ale pažravost/
KS maju vela neziaducich ucinkov, niektori su na to citlivejsi, ini menej. Urcite to spomen lekarovi, ale porucha zraku pri SM moze suvisiet aj so zakladnym ochorenim.
@anonym_6ba40b ano, to mi tiez ako prve napadlo. SM potvrdena este nie je, je to v sledovani. Cakame na vysledky likvoru. Zatial mam v prepustacej sprave lezie.tc nevykazuju sm. Tak uvidime. Este mi napadlo, ci takyto efekt by mohla sposobit lumbalka. Lebo na ocnom v utorok tiez zatial nepotvrdili nalez tipicky pre SM. Bolo to take medzi...a v stredu po tej lumbalke zacalo to zvlastne videnie. Ale ako vravis, vsetko toto moze byt aj SM atak. Dnes nas caka ocne..mimo hospitaluzaciu, lebo po tel.do memocnice nas zobrat nechceli. Zevnajskor treba k spadovemu doktorovi.Tsk uvidime .

KS maju vela neziaducich ucinkov, niektori su na to citlivejsi, ini menej. Urcite to spomen lekarovi, ale porucha zraku pri SM moze suvisiet aj so zakladnym ochorenim.