icon

Veľká únava počas teplých dní: Ako ju zvládať?

wanduska327
8. júl 2024
Strana
z2
lakebabe
9. júl 2024

@tianna vieš čo ja som tiez taka dezorientovana. Keď zaspím cez deň, to už fakt musí byť. Teraz, pár dní vstávam pred piatou ráno , tak ma automaticky poobede tak vypne na polhodinu . Keď som vyspata, tak ma to cez deň neťahá.
Ale muž už bez poobedneho spánku nevie fungovať. Potrebuje svoju hodinku poobede a je v pohode.

tianna
9. júl 2024

@isis234 zaujímavé.. 🙂

babulkomale
9. júl 2024

@isis234 chyba nam more? Ved vsade v teplych krajinach maju siestu, aj tam, kde je more.

babulkomale
9. júl 2024

@tianna mozno malo tekutin alebo mineralov? Ja som ako tehotna spavala aj dve hodiny poobede s prvym synom, daval mi zabrat plus tehotenska ospalost. Tak som mala z jedneho dna vzdy dva 🙂

blonde_bella
9. júl 2024

@wanduska327 pre to sú krajiny kde existuje siesta.
Je to uplne prirodzené, že takéto teplo vyčerpá organizmus

isis234
9. júl 2024

@babulkomale tu je veľa prachu a more osviežuje vzduch. Lepšie sa tam dýcha. Ano oni pracujú v noci a cez deň odpočívajú
lakebabe organizmus si už tak zvykol

tianna
9. júl 2024

@babulkomale môže byť 🙂 najskôr tekutín, ja som smädná neni prakticky nikdy, musím sa vyslovene kontrolovať aby som niečo vypila a nie vždy si to ustrážim 😆

tinus139
10. júl 2024

No ja som na tom podobne v tieto teple dni , únava až lenivosť , bolesť hlavy od rana občas až tak tlakovo ma boli hlava , bývam v podkroví teplo máme aj dnu neznesiteľne a to ešte viac človeka unavuje 🙂 ale tak treba si to nejak spríjemniť , nejakým drinkom , ak je možnosť bazén ochladiť sa 🙂 berme to pozitívne keď príde jeseň budeme hundrať že sme unavení z jesene 😂

Strana
z2