icon

Veľká únava počas teplých dní: Ako ju zvládať?

wanduska327
8. júl 2024
Strana
z2
wanduska327
autor
8. júl 2024

@wanduska327 Dievčatá ...chcem len vedieť či som ja chybná , lenivá alebo to má aj niekto ešte takto ako JA .....
Mne teplo nevadí milujem ho ..vôbec sa ani nepotim.....len pocitujem veľkú únavu až takú neovládateľnu že proste poobede musím ísť aspoň na hodinu spať...
Zamýšľam sa aké nad tým či niesom lenivá keďže teraz do práce nechodím , ale čo ak by som chodila ? Ako by som to zvládla ?

lucia851
8. júl 2024

@wanduska327 v tejto horúčave je každý asi unaveny

januska12323
8. júl 2024

Nie si divná, je tropické teplo. Ja som unavená len keď zistím koľko stupňov zase bude 😁 v práci by si vydržala lebo by si nemala na výber.

wanduska327
autor
8. júl 2024

@januska12323 Asi áno vsak , vydržala ...ale cítim sa proste lenivo ak spím poobede

babulkomale
8. júl 2024

@wanduska327 nenavidim leto, teplo, potenie a este som aj unavena 😃 ledva vstanem ked je teplo, hlava ma boli od rana. Proste hnus. Tesim sa na jesen a zimu.

babulkomale
8. júl 2024

@wanduska327 ja ked som brala jeden liek ked som bola na PN, chcelo sa mi z neho spat. Ked som v praci, s ludmi, na nohach cely den, nechce sa mi.

luccija
8. júl 2024

@wanduska327 oddychuj máš dosť deti..mám rada leto, ale niekedy je unavne

mamina7070
8. júl 2024

@wanduska327 tak si kludne pospi po obede ano tie horucavy cysiluju organizmus treba pravidelne pit vodu

lucia851
8. júl 2024
tianna
8. júl 2024

@wanduska327 ja síce nespím cez deň, ale cítim sa absolútne paralyzovaná, seriózne mám problém prejsť z obývačky na wc.. 😆

isis234
8. júl 2024

@wanduska327 v spánku si odpočinieš. Nie si lenivá. Toto teplo, prašné prostredie, lebo nám more chýba.. spôsobuje únavu. Tiež mám dni, keď prídem domov a po hodine si zdriemnem.

wanduska327
autor
8. júl 2024

@babulkomale Jaj tak to máš taxke ozaj potom. Prajem ti už Jeseň

wanduska327
autor
8. júl 2024

@isis234 Ja potom reálne rozmýšľam či si dať kávu alebo fakt si zdriemnuť vieš ...

wanduska327
autor
8. júl 2024

@tianna Také ťažké telo však

wanduska327
autor
8. júl 2024

@luccija Ja milujem letoooo ale áno pocitujem únavu a od kedy beriem ešte AD tak dupľom

tianna
8. júl 2024

@wanduska327 úplne! A aj celkovo sa cítim tak akoby spomalene.. 🙄

sisska96
8. júl 2024

Neznášam leto a horúčavy. Tiež som unavená. Každí okolo mňa smrdí, potia sa, aj ja určite . No fuj hnus. Nech je už aspoň september

veselo_neveselo
8. júl 2024

@wanduska327 preto maju juzne krajiny siestu. Ono sa v tom teple proste pracovat neda.
Je lepsie si na chvilu oddychnut, staci 20min, a hned ti bude lepsie.

Ti, co su v praci, sa trapia a je im hrozne, no ale co spravia? 😁 Alebo maju klimu, a to potom tak necitia a proste robia ako obycajne cely rok

wolf_
Autor odpoveď zmazal
lucia851
8. júl 2024

@wolf_ keby z teba valil pot ako zo mňa tak by ti to jedno nebolo

tianna
8. júl 2024

@lucia851 manžel môj detto.. aj starší synovia.. mokri do nitky.. 😑

wolf_
Autor odpoveď zmazal
avicii18
8. júl 2024

Ak sa nepotíte, tak pozor, lebo sa môžete prehriať. Muži sa vraj potia viac ako ženy a ja sa potím za dvoch. Som chudý ale dosť sa hýbem a "chladenie" mi zapne hneď ako vybehnem do tej spary...Potenie je vlastne zdraviu prospešné.
Ja sa riadim podľa predpovede. Dnes som bol zalezený, lebo dážď, spara atd. Zajtra sa idem kúpať aby som dobil "klímu" a ďalší deň si dám zase pohov. Minulý týždeň bolo super počko (Žilina), tri dni za sebou som bol na biku na výjazde. Škoda že zase prichádza Sahara...

isis234
8. júl 2024

@wanduska327 veľmi dávno ma kamoška pár krát zobrala na jogu. Tam nám povedal, že keď nás to ťahá na spánok, radšej na 5-10 minút zdriemnuť, ako vypiť kávu. Organizmus sa namáha. V spánku sa ukľudní.
Keď som bývala u našich, poobede vravím mamine: Spravím kávu? Ona: Nie, ideme si zdriemnuť na chvíľu a potom si spravíme kávu. (ona nikdy nebola chorá)

marca12
8. júl 2024

Ja som tiez toto leto extremne unavena. Ked mozem,pospim si po robote aspon na hodinku. Celkovo fungujem spomalene. To sa inak ani neda v tychto horucavach. Treba pocuvat telo a neprepinat sily.

lakebabe
9. júl 2024

@isis234 na tomto čosi bude takto fungovali vždy u muža doma aj muž je naučený pospať si poobede a už som sa to aj ja naučila pomáha to viac ako káva

isis234
9. júl 2024

@lakebabe presne i ja už tak

angela85
9. júl 2024

Ja som dnes hotová. Dokonca guca v krku ako keby na vracanie. Únava neskutočná,normálne neovládateľné. Po robote hodina oddych potom bazén, zelený čaj a potom som vľadala aspoň vnútri trochu upratať a venovať sa malej

tianna
9. júl 2024

@lakebabe
@isis234 toto obdivujem že viete ešte potom fungovať.. ja keď zaspím cez deň coilen na chvíľku absolútne už neviem fungovať a hlava ma boli neskutočne.. 🙄

isis234
9. júl 2024

@tianna 😲 ja zas som ako rybička... stačí mí chvíľa spánku- akoby som spala celú noc

Strana
z2