icon

Veľmi sa bojím korony.

aalzbetkaa
15. mar 2020

Ahojte baby... Som z Oravy, tu to,, zatiaľ,, nie je.. Aspoň sa nikde nič nehovorí... Ja sa strašne toho bojím, keď vidím na nete tých ľudí ako sa boli lyžovať v tej jasnej alebo dnes na nejakej chate v tatrách..... Je mi do plaču...nech to už všetko skonci

Strana
z4
luccija
16. mar 2020

@simca06022011 keď som počula dnes Pellegriniho, že rátajú s tým, že ochorie 40%obyvatelstva tak strach je obrovský.Najvacsi nástup koniec apríla zač.maja to naše zdravotníctvo nezvládne určite.

luccija
16. mar 2020

A dopočula som sa od známeho, že do Žehry sa chce vrátiť 800 Rómov z Anglicka už sa vybavuje akým spôsobom prídu.Este ich privezie vládny špeciál.Teraz všetci húfne domov desaťtisíce ludi zo zahraničia

anjika44
17. mar 2020

Myslím si, že tento "vírus" je začiatkom tretej svetovej vojny. Kto prežije koronu, toho zabijú jadrové zbrane. Lebo nie je možné, aby kvôli obyčajnemu vírusu chodili ľudia v skafandroch. Jedná sa o bilogicku zbraň a politici nám to nepriznaju.

anjika44
17. mar 2020

biologickú

simca06022011
17. mar 2020

@anjika44 😂

simca06022011
17. mar 2020

@luccija hlavne keď už teraz to nezvládajú... Lebo vôbec poriadne netestuju! Dovolať sa nedá, emaily neodpisuje nik... Ja viem ze tam teraz milión ľudí píše a volá, práve preto mali testovať zaradom niekde z áut ľudí čo rpidu s príznakmi a nerobiť cirkus s infolinka mi.

luccija
17. mar 2020

@simca06022011 tiež si myslím.Lenze na to testovanie každého sa treba prezliekať, veľa pracovníkov...na to nie su kapacity.do 38 teplota a, keď nemáš problém s dýchaním sa to berie ako obyčajná chrípka.U veľa ľudí to bude mať snad len také príznaky.Ved už teraz sa nedá zohnať Paralen, c vitamín už som bola v 3 lekárni a internetové nestíhajú či napíšu, že možno nebude celá objednávka kompletná.. A to je len začiatok....asi som naivná tie správy zo včera ma dosť vystrašili.Nejaky analytik písal, že skutočnosť chorých ľudí môže 30x viac.Len budovať imunitu...

simca06022011
17. mar 2020

@luccija pri rýchlotestoch z auta napr. Som na videách nevidela prezliekanie, medzi každým autom a mne osobne sa to zdá prehnane.. Keď tak vymeniť rukavice a vybavene.. Totiž keby sa liečba nastavila skôr ako keď už bude njeikto mat obojstranný zápal pľúc tak by sa mohlo predísť kope komplikácií..

anton1ox
17. mar 2020

Ja som jeden z tých ľudí, čo sa korona vírusu nebojí ! Mám 68 rokov a korona vírus som
porazil. Nikto nevie či po prekonaní nákazy získate imunitu. Nevadí, ako ho dostanem
znova tak si viem poradiť ! Mám vlastnú jednoduchú metódu ventilácie pľúc. Dá sa poho-dlne aplikovať v domácich podmienkach. Ponúkol som ju oficiálne na odskúšanie - nie
je záujem!!!! Teraz sa šijú rúška a iba zomierajú ľudia......

luccija
17. mar 2020

@anton1ox čakáš, kto sa chytí a bude ho chcieť kúpiť?😅

kikulienkadd
17. mar 2020

Ahoj,boja sa všetci,aj tí čo tvrdia,že nie. Optimizmom nech ti je,že na svete boli oddávna epidémie a vždy časom skončili. Vedci nájdu liek aj vakcinu. Dovtedy bude náš život iný... Treba dodržiavať všetky ochranné opatrenia aby sme tomu svinstvu nedali šancu na nás parazitovať. A hlavne nestratiť humor😉🍀👍

metuzalem
17. mar 2020

@anjika44 aj keby si sa nakazila, ak mas zdravý organizmus tak sa z toho dostanes. Nezabudajme ze zomrie 0,2 % a to su stari a oslabeni ludia

anjika44
17. mar 2020

@metuzalem no, len aby tento virus nebol začiatok niečoho horšieho

1gabriela13
17. mar 2020

@aalzbetkaa ja mma tiež strach, muž robí v silových zložkách a musí chodiť do práce. "najlepšie" bolo ze v práci sa dostal do kontaktu s jedným co mal podozrenie na korona, musel byť v karantene kým neboli výsledky, chvalabohu negatívne, ale ajtak. O seba ani tak nemám strach lebo som chorá raz za 2 roky a mam dosť silnú imunitu, ale tak mame malú dcéru a samozrejme rodičia moji sú už starší tak na nich je to nebezpečnejšie. Neviem kedy to skončí ale ružovo to vôbec nevidím.

anjika44
17. mar 2020

mali by pred obchodmi a v MHD byť policajti a vojaci v civile a keby si niekto odmietol dať cez usta aspon nejaku šatku, mali by použiť hoci aj obušok...lebo dvadsaťroční "machri" si myslia, že sa im nestane, ale možno sa mýlia. Mali by myslieť aspon na seba. ˇVed aj mlafý človek može mať ochorenie, o ktorom nevie a korona ho potom zabije.

cukroska
18. mar 2020

@marca12 podobne. Ja mam strach o rodinu, hlavne mladšieho syna a najviac o obe starké, pretože majú už svoj vek, ale utesujem sa tým, že všetko dodržiavame, nestetavame sa s ľuďmi, respektíve sme obmedzili obchod na nutné nákupy a sme doma. Vravím si, čo sa má stať sa, stane a som optimista a verím, že všetko dobre dopadne.

Strana
z4