Vifon polievka v tehotenstve
Jedli ste v tehotenstve?
Naozaj, s čistým vedomím a svedomím ti môžem povedať, že som NIKDY v živote nejedla vifonku.
3x som si v práci, keď som nestihla objednať včas obed, urobila hrnčekový polievku od vitany. Toť vsjo.
Dokonca som to svinstvo odnaucila jesť aj svojho manžela a malého brata
A nejem ani chipsy, hranolky(pokiaľ nie sú domáce) a v mekaci som nikdy v živote nebola.
Kľudne si ju daj, ja som nikdy na ňu nemala takú chuť ako v tehotenstve, a teraz tiež som v 12tt a akurát dnes som dostala na ňu chuť a veru idem si ju aj rovno spraviť 😀 v prvom tehotenstve tiež som mávala na ňu chute 😀
Tieto veci su fakt same ecka. A nielen tato polievka... ja osobne by som ju v tehotenstve nejedla, ale vravim za seba, my roky kupujeme bezeckove potraviny bez chloridov vapenatych, benzoanov sodnych, glukozovo-fruktozovych sirupov, zvyraznovacov chuti, palmoveho tuku.. je velmi vela tichych jedov, co pchaju skoro do kazdej potraviny. Ak standardne necitas zlozenie a kupujes doradu bez precitania, tak jedna vifonka nema pre teba o nic horsie zlozenie ako sunka ci salama s eckami.
@simca06022011 máš pravdu, ani tomu 🙂
autorka ja som kludna, takze si tie prispevky na moju osobu mozes odpustit :D neviem kde vidis, ze by som sa rozhorcovala nad tym :D daj si aj "klince" ak mas chut, ale na co sa na to pytat :D
Po anafylaktickom soku z glutamatu sodneho nemozem ist ani popri polici v obchode, kde su brckave polievky.
Som Tretí krát tehotná a jem úplne všetko, na čo mám chuť. Aj sushi, aj kebab, aj sáčkové polievky, zemiakovú kašu v prášku, mekáč, dám si aj víno. Deti sú zdravé. Besné, ale zdravé.
mam rada vifonkove rezance, nie inu znacku, nepouzivam ich olej, ani koreniny, ale zalievam horucim vyvarom. raz za cas je to mnamka.
Mne je teraz v prvom trimestri riadne zle, ak nieco zjem, mam chut len na tie "nezdrave" veci, neviem sa dojest parkov v rozku, kde si poriadne nakydam kecup a horcicu, za mrazenu pizzu by som vrazdila, Mekac je delikatesa... 😂 samozrejme mi pride aj chut na zeleninu, ale pokial chcem nieco syte, tak len takyto "bordel"

@autor ja sa nemusim ukludnovat, len nechapem k comu toto cele bolo? ci robis pre statisticky urad?
@domak2 tak isto sa napchavaju stale sushi a chodia minimalne dvakrat do roka k lekarovi na odstranenie parazitov z tela, takze neviem ci by som to ze to tlaci do hlavy cela cina porovnavala s tym co je tu. a ako vies ze sa napchavaju s tym istym?