Vitamíny na vlasy Bloom Robbins
Ahojte, je tu niektorá z vás ktorá ich ma odskúšaná a naozaj funguje ? Oplatí sa to kupit ?

Ja som ich začala brať po pôrode a výsledok vidím, rastu nové vlasy,ale používam aj ich šampón a to nejaké cca 4 mesiace. Nejaký rozdiel som videla až po 2 mesiacoch, neprišlo to určite hneď 🙂 ci efekt robia samotné vitaminy alebo šampón alebo kombo je ťažko povedať,lebo od začiatku ich používam spolu...
Co maju nejaku zlavu? Snad piata tema za dva tyzdne. Pohladaj najprv v historii nez zalozis dalsiu
Kolegyna si ich velmi chvali.
Ja som ich mala, chuťovo sú dobré ale žiadny efekt som nevidela a to som zjedla 2 bal. Vlasy neboli ani lesklé ani objemné a to som ich kupovala aby mi trochu narástli. 🤷♀️
Chuťovo au velmi dobré, necitiť nejakú divnú chuť ale aboslitne mi to nič nerobilo, vlasy mam rovnaké ako keby som to ani nebrala. Odporúčm rozmarínovú vodu davať na vlasy to mi velmi pomohlo a začali mi rásť aj nove vlásky. Spravila som si ju doma z cerstveho rozmarínu, lebo som sa dopočula, že tie z drogérii nefungujú
Ja som ich začala brať po pôrode a výsledok vidím, rastu nové vlasy,ale používam aj ich šampón a to nejaké cca 4 mesiace. Nejaký rozdiel som videla až po 2 mesiacoch, neprišlo to určite hneď 🙂 ci efekt robia samotné vitaminy alebo šampón alebo kombo je ťažko povedať,lebo od začiatku ich používam spolu...
@veronikah96 a nemôže to byť preto lebo po pôrode sa hormóny aj samé upravia a vlásky dorastú 😉
@veronikah96 a nemôže to byť preto lebo po pôrode sa hormóny aj samé upravia a vlásky dorastú 😉
@zuzanka.zuzu ja som ich začala brať až nejaké 4 mesiace po a vlasy mi stále dosť padali, 2 mesiace po tom co som začala s vitamínmi a šampónom sa to upravilo a videla som rozdiel 🙂 kamoška si to tiež veľmi chváli a zasa druhej to neurobilo nič :D
Mojej 13 ročnej dcére veľmi pomohli. Beriem už aj ja a tiež sa mi zdá, že zaberajú.
Mne to odporučili dokonca v lekárni, keď som tam prišla kúpiť vitamíny na vlasy. Majú asi najlepšie zloženie a často majú výhodné akcie, napr. balenie za polovičnú cenu a po mesiaci vidím centimetrové baby vlásky. Ale teda ja som mala už havarijný stav...
@django871 takyti chumac je asi polovica z toho, co mne pri umyvani vypadne :D
@anahaha ja som mala 3mesacnu kuru, po 2t mi zacali velmi padat vlasy, najprv som to tomu nepripisovala, ale odznelo to asi mesiac po dobrati poslednej tabletky....plus som bola nonstop hladna a trochu som pribrala co odislo s vysadenim vitaminov. Mne bohuzial nesadli a tak som dufala...
Kup si biosil za par eur a budes mat krasne vlasy. Ako moze niekto takejto predrazenej hovadine verit. Skladate sa influencerom na drahu reklamu a efekt slaby alebo ziadny.
@pljanka pri tomto by som teda nerada superila, ale to bolo len pri umyti vlasov. Ked som fenovala, nazbieral sa taky isty😐 tolko nebolo ani po porode, takze to viem porovnat.
@django871 tiez fenujem, poznam to, ked su potom vsade 😄 skusala si si rozcesat vlasy ored umyvanim? Mne vtedy akosi menej vlasov konci v odtoku
@django871 tiez fenujem, poznam to, ked su potom vsade 😄 skusala si si rozcesat vlasy ored umyvanim? Mne vtedy akosi menej vlasov konci v odtoku
@pljanka ja keby som vtedy rozčesavala, tak uz by som ani nemala co umyvat 🙈... som si ich iba prehrabla rukou a ostavali mi v dlani. Mne sa určite oplatilo brať tieto vitaminy
tu som natrafila na recenziu bloom robbins kolagénu, hádam pomôže https://www.najlekaren.eu/blog/zdrave-vlasy-ple...
tu som natrafila na recenziu bloom robbins kolagénu, hádam pomôže https://www.najlekaren.eu/blog/zdrave-vlasy-ple...
@janka991 tak okato platenu recenziu som davno necitala
Za mna hairburst ,ale nie gumiky ale tobolky, po 2mes som.mala male vlasly viditelne.

Chutia výborne, ale nijako mi to nepomohlo.