Zákal sklovca-čierne mušky pred očami.
Ahojte,zakladám túto diskusiu,lebo som sa práve vrátila od očnej s tým,že mám drobné sklovcové zákaly.Som z toho nešťastná,keďže všade čítam,že to má veľa ľudí a vraj je to normálne.No mám 34 rokov a teda necítim sa ešte na zákaly,s ktorými sa nič nedá robiť vraj,iba si zvyknúť.Však žijeme v 21-storočí,musí niečo existovať.
.
@petrusik12323 ahoj, nevnimam nejaky efekt.. ale je pravda ze som flakal uzivanie.. este mi ostali nejake krabicky, tak to idem vyskusat znova.. potom napisem.. len si musim dat pripomienku, lebo teraz som aj na to zabudol
@sammy40 ďakujem, budem(e) čakať
@meggy78 áno
Ahojte..ja som začala mať tento problém asi rok dozadu. Bola som u očnej naordinovala mi jodidové kvapky..už kvapkám štvrtý mesiac a veľmi sa to nezlepšilo. Mala som tento problém už ako decko a potom to prešlo..tak verím že sa to zopakuje..očná mi povedala že tú operáciu neodporúča..tak verím a dúfam že je spôsob ako odstrániť túto galibu je to dosť nepríjemné. Myslím si že je nejaký spôsob ako odstrániť zákal sklovca.. viem že existuje na to operácia ale je len pre psychicky silných jedincov lebo nie je to sranda..
@barbora245 a co ti pomohlo k zlepšeniu?
@stela567 nerobím nič extra samo sa to ....no teda jedine chodím na akupunktúru do Prahy ku takému čínanovi.. povedal ze to bude nadlho aj tak aby som sa toho úplne zbavila ....

@sammy40 ahoj ako hodnotíš ten bromelain po čase ? Pomohlo ?