Závraty po soláriu a saune
Ahojte. Stalo sa mi to presne 2x. Prvý krát som mala závrat po saune ( nebola som ani dlho, možno po 8 min mi začalo byť zle). Vyšla som a čierno pred očami.
Druhý krát zasa som mala asi desiatu minútu v stojatom solarku. No začalo mi byť totálne zle, musela som vyjsť von.
Pijem 2 a pól litra vody denne. Neviete takto laicky zhodnotiť z čoho by to mohlo byť?
@ivanka349 leto znášam normálne, chodievame pravdidelne do Egypta. Do sauny chodievam tiež pravidelne a solarko to isté
Asi ti klesol rýchlo tlak
@andrejka1974 no len prečo. A prečo aj v soláriu a aj v saune
Lebo tam je teplo tlak ti stúpa a naraz keď odtiaľ vyjdeš tlak klesá a nie každý organizmus vie zniesť tieto výkyvy
@andrejka1974 mne nezostalo zle keď som vyšla, ale už priamo v
Však to bude tlakom
Ja nemozem ist do stojateho solarka. Vzdy tam odpadavam..maximalne na lezanie i ked uz som vzdala aj to ale z ineho dovodu..ale stojate je pre mna tragedia.
@vveron1ka včera som bola v ležatom a všetko bolo super. Asi ani ja už nebudem môcť chodiť do stojatého.
Dávaj si solarko na lezato ja tiež keď idem po stojacky mi je zle .. hlava sa mi točí na odpadnutie uplne... Leto znasam úplne parádne aj sauny
@dididudu vtedy nebola možnosť, preto som si dala stojaté. Inak vždy dávam ležaté
No ja tiež som tak že skúsim na stojato ale to vôbec ja som si tam normálne sadla lebo mne strašne orislo zle

zrejme neznesies to teplo ako znasas leto?