Zhoršil sa váš zdravotný stav po vakcíne na Covid-19?
Dobrí deň po vakcine sa moje celé telo úplne zmenilo pribudli mi strašne veľa chorobi alergie intolerancije imunitu mam slabú bolesti hlavi tetaniju nespavost krčná chrbtica a ďalšie iné chorobi prosím aké máte vi skúsenosti us si nevjem radi budem vďačná za každú radu
Mne sa zhorsil stav po covide.
Ockujem sa pravidelne, aj na chripku a citim sa vyborne
Mne sa zhoršil stav po tom tvojom príspevku.
@januska12323 😂😂😃😃😀😂
Mne týždeň dozadu vypadla plomba zo zubu :( Tiež mám silné podozrenie že to je následok vakcíny.
@sleepy_joe robim na urade a mam skusenosti s cudzincami ako pisu,,
Pred ockovanim si ovladala pravopis?
Nick(meno) hovorí za všetko predsa.. cudzinka to nie je..
@refly mne sa uvolnil mostik. To bude tym, ze sa uz mame rozpadat ako prorokovali. Sice ten rozpad meska rok, ale pripisujem to tomu, ze sa stala nejaka chyba vo vypoctoch. Koniec je nezvratny, vrasky pribudli, aj sive vlasy, aj som zlenivela. Proste smeruje to ku koncu. Len ku koncu by to asi smerovalo aj bez vakciny. Jedine, ze by nie
NIE
ja som mala a mám trvalé následky po očkovaní na tuberkulozu, vtedy bola žial ešte povinna , môže ti očkovanie niektoré veci spustit nemusí
v čechách sa o tom viac píše a tam konkrétne očkovanie spustilo na covid rôzne autoimunitne dg, ludia ostali bez vlasov , niekoho skutočne to očkovanie ochránia a máš lahší priebeh, niekto dopadne ako ty alebo ja , a dopredu to nik nevie
@bozenagojdova áno, moja starká. Silne zápaly, nefungujúce AtB liečby, dostala trombocitopeniu, následne diabetes, arytmiu srdca atd. Je to následok očkovania, pred tým jej nič nebolo
Nie, po vakcíne všetko v pohode. Ale asi rok a pol na to, som dostala covid a mala som po prekonaní, prechodne dosť veľa z príznakov, ktoré spomínaš. Dala som si diétu bez mlieka, lepku a sladkosti na niekoľko týždňov a prešlo to. Telo sa potrebovalo asi odľahčiť. Chvalabohu je to teraz pod kontrolou.
@bozenagojdova podľa mňa áno musela som podstúpiť operáciu srdca predtým mi nebolo absolútne nič zdravá ako ryba som bola
Ja som tiež pribrala, ale som to pripisovala tomu, že som kašlala pohyb, cvičenie a jedla bez rozmyslu na čo som mala chuť bez ohľadu na čas či množstvo, a to vakcína :D ALe mojej mame sa zhoršil zdravotný stav a je fakt, že ak sa aj nachladí, tak nie a nie sa dostať z tej choroby.. síce to začalo po dvoch rooch od poslednej dávky, tesne po prekonanom covide a potom, čo roky sa liečila štýlom, že pozháňala kade tade podpultovo antibiotiká a nasadzovala ich svojvoľne pri prvom zachrípnutí či nádche a potom ich vysádzala bez dobratia (aby mala aj nabudúce keby náhodou), ale je presvedčená, že za to môže vakcína.
MAM 60 ROKOV 3 x očkovaná a nie , myslím nepociťujem žiadne následky ani manžel ,predtým sme prekonali covid ale skoro bez príznakov chvalabohu
@ingush616 a nie je to náhodou vekom ????
Ja som 3x ockovana, covid som nikdy neprekonala, teda o tom neviem, napriek tomu muz aj deti mali niekoľkokrát.
Momentálne mam problem s platnickou a uz som nad tym chvilu uvazovala ci tie očkovania nemaju nic spolocne s mojimi problemami
@ingridpisarova snád vekom by to postupne prišlo, nie naraz, to mám najradšej vekom ,mne v 18 to bolo čím že som bola mladá ?
@bozenagojdova po ockovani nie, nasledny covid mal priebeh ako bezne prechladnutie
@bozenagojdova nie, nezhoršil.
Nie, žiadne problémy, ani nikto z mojich známych
Ja po dvoch vakcinach a 2x prekonany Covid, imunita ziadna, opakujuce sa choroby vseho druhu, bakterialne aj virusove, som na injekciach na imunitu a manzel po dvoch vakcinach, dovtedy uplne zdravy clovek ma problemy so srdcom, potvrdena Bradykardia. Nebudem na 100% tvrdit ze je to tym, ale je to nahoda?
Nie iba po samotnom covide. Ked sa niekto ockuju pred cestou na dovolenku to nikomu neskodi zaujimave 🤦♀️
@bozenagojdova ano aj u mňa ale v okolí vidím veľmi ľudí s depresiami, aj lekári im potvrdili, že od covidu počet pacientov stúpol, no možno to spustil ten strach vyvolaný médiami...
Podla mna to je nejaky troll. Neverim, ze niekto vazne takto pise 🙄

U nás v rodine všetci očkovaní nikto nemá žiadne nežiaduce účinky. Ja som dokonca po očkovaní bola asi pol roka plná energie, nebola som unavená ako predtým, netvrdím že určite z očkovania, možno je to náhoda neviem