icon

Zhoršil sa váš zdravotný stav po vakcíne na Covid-19?

bozenagojdova
26. nov 2024

Dobrí deň po vakcine sa moje celé telo úplne zmenilo pribudli mi strašne veľa chorobi alergie intolerancije imunitu mam slabú bolesti hlavi tetaniju nespavost krčná chrbtica a ďalšie iné chorobi prosím aké máte vi skúsenosti us si nevjem radi budem vďačná za každú radu

nikelca
26. nov 2024

Ahoj nič také, ako popisuješ, dokonca som asi rok po očkovaní mala aj kovid ale jeden deň v posteli stačil a bola som ok. Chodím darovávať krv, na preventívky a všeko mám v poriadku.

tilly
26. nov 2024

@monillia anooo. Aj mne skoro tri roky, pritom to je ako včera... Strašné niečo.

maialeo
26. nov 2024

@katinka71 nador pecene?

viestta
26. nov 2024

@dlucy ale to ti napisu, ze vakcina proti cholere je "stara" vakcina, to len kovidova je nebezpecna uz zo svojej podstaty... Zaujimave, ze kym nebolo kovidovej vakciny, tak boli nebezpecne aj tie "stare" vakciny s obsahom hlinika, zrazu uz nie su... Proste nema to ziadnu logiku, ale niektori tomu veria.

sara07
26. nov 2024

@dlucy nikdy som sa pred cestovanim neočkovala a ak som cestovala vybrala som si krajiny kde sa nemusím, to popisuješ ako keby sa všetci očkovali pred cestou do chorvatska
fakt je niekto ma bezproblémový priebeh niekto nie , tak ako niekto má lahší priebeh obyčajnej chrípky ,niekto skonči aj s klasickou chripkou v nemocnici a niekto a zomrie
netreba ani bagatelizovať ani prehánat, pravda je niekde uprostred

rozculena
26. nov 2024

v mojej rodine tí mladší tvrdia že nič,ale tým nad 80 sa zdravotný stav zhoršil rapídne rýchlo.Jeden mal v piatok pohreb.
Kolegyňa cca 55 ročná mala nejaké problémy s okom,praskla jej cieva a oslepla

katinka71
26. nov 2024

@maialeo ano ,pred ockovanim som nemala nic,chodim kazdy rok na sono brusnej dutiny vramci preventivky 15 rokov som tam nemala nic a po 3 vakcine uz ano ,teraz chodim na MR kazdy polrok

kiwi3
26. nov 2024

@rozculena no to bude asi tým, že vacsine ľudí sa po 80 rapídne zhoršuje zdravotný stav. Ja som mala v rodine ludi, co zomreli na kovid, samozrejme neockovani. Všetci okolo 60. Ockovani nezomrel nikto.

slovakboy
26. nov 2024

@diewcatqoo
@bozenagojdova takto píšu ľudia s disortografiou. Nemôžu za to.

kvoli
26. nov 2024

@tetapetra ak by sme necumeli na tv a dostali len nejaké letaciky do schránky, tak by nebola taká panika v obchodoch, lekárňach a všade. Zrazu prišla Ukrajina a Covid už nebol take bubu. Nezlahcujem to pretože aj mne vzal Covid veľa ľudí v okolí ale to čo stvarali média bolo hrozné. Akční ľudia boli akční aj naďalej, keďže príroda a športy sa mohli robiť ďalej len za určitých podmienok.

dlucy
26. nov 2024

@viestta presne tak

zuzulkika
26. nov 2024

Nie..ale musím povedať...ze Ja ,ako odporca vakcín covidua všeobecne branie covidu,som sa dala zaočkovať koli mojej mamine,ktorá v tom období ochorela na rakovinu a vedela som ,že čo nás čaká,som to podstúpila,predstava nepomôcť, mojej mamine ,by ma viac utrpila ...nič mí nieje

rozculena
26. nov 2024

@kiwi3 zaujímavé,že môj otec očkovaný nie je a jemu sa stav nezhoršil.Okrem toho kolegyňa,čo oslepla,nemala 80

prasiatko30
26. nov 2024

Ta vakcina nam znicila gramatiku - to som si aj ja vsimla, u mna kazdy den horsie a horsie. Ale aspon sme zdravi

danica2711
26. nov 2024

vyžaluj sa Kotlárovi, ten ti to ešte aj "vedecky" vysvetlí

tetapetra
26. nov 2024

@kvoli nikto na to nebol pripravený. Osobne som to nejako zvlášť neprežívala, ale to len vďaka tomu,že mi vtedajšia práca dovolovala byť so synom, počas online vyučovania. Tiež ma vytláčali dôchodcovia v obchodoch ráno, naobed, večer. U nás nikto covid nemal, myslím moju domácnosť. Syn okrem tých prvých troch mesiacov, mal zatvorenu školu len raz a to týždeň 🤷🏻‍♀️.

yanaat
26. nov 2024

Pracujem v zdravotnictve, predtym na SK, teraz v zahranici.Mala som a doteraz mam vela pacientov, ktori maju velke problemy po tom ockovani. Kamaratke sa spustili mnohe cudne zdravotne problemy, nakoniec rakovina a uz zomrela. Dalsej uz v prechode sa spustil cyklus. Kamaratkina sestra docasne ohluchla na tu stranu, kde bola ockovana. Dalej rozne akutne klbove ochorenia, kolapsy, unavovy syndrom, znicena imunita…Momentalne mam pacientku, ktora pracovala v nemocnici a bola nutena do ockovania. Po 5 min bola na are, pol roka nevedela vstat, ucila sa chodit, po polhodine nejakej lahsej cinnosti musi dlho odpocivat, ma poruchu rovnovahy, prehltat doteraz poriadne nevie, schudla na 36 kil, teraz ma 39kil…az v Nemecku jej potvrdili, ze jej vakcina proti covidu obsahovala hadi jed, absolvuje specialne detoxy u lekarov a rozne ine terapie.To je len priklad, co som mala pred par dnami

milanemila
26. nov 2024

@bozenagojdova no a pridaj si, ze este si po vakcine stratila aj schopnost pisat zrozumitelne po slovensky, takych je vas viac 👆🏻
Ja mam s manzelom 3 davky a nic nam nie je.

milanemila
26. nov 2024

@yanaat no iste ty hadi jed, este aku blbost vymyslis? 🤦🏼‍♀️ co robis prosim ta v tom zdravotnictve? Umyvas podlahu v nemocnicnom bufete?

yosi
26. nov 2024

Môj otec nejedol kvôli cholesterolu vajcia lebo sa kdesi dočítal, že každé vajce je mínus 7 minút zo života. Nefajčíl, pil striedmo, zdravý ako ryba a tu zrazu, tesne po 50-ke kľakol... Nieeee, nebolo to z vakcíny lebo to bolo pred 20 rokmi. To je proste život a nie vakcíny.

yanaat
27. nov 2024

@milanemila hej presne ako pises 😏 sk niekto takych ludi nestretava, tak samozrejme neveri, ale to mi je jedno

yosi
27. nov 2024

@milanemila Pán Lasica kedysi povedal krásny výrok: ,,Slováci sú národ kde vie každý všetko trochu"

A preto sú u nás lekári a vedci za sprostých, ale zato nezamestnaný kachličkár z pohodlia domova odhaľuje svetové sprisahania a je odborníkom aj na vakcíny. Ako povedal jeden môj známy: ,,Ja šicko znam bo ja odoberam toten Zem a Vek a tam to šicko je"

sisaka
27. nov 2024

@yanaat škoda sa namáhať tu niečo písať, všeobecne v spoločnosti stále odmietajú ľudia prijať, že niekoho toto očkovanie poškodilo. Žiaľ, nie je to malé percento. Čo je najhoršie, že títo ľudia sú nielen zosmiešňovaní očkovanymi (vidno to aj tu v komentoch) ale ani samotní lekári im nechcú uznať, že ide o nežiadúce učinky a odmietajú sa tou myšlienkou vôbec zaoberať. Mnohí sú preto radšej ticho, pripadne sa združujú v skupinách rovnako postihnutých ľudí.
Žiaľ tiež poznám kopec ľudí, ktorým vakcína dočasne poškodila zdravie, ale mnohym aj natrvalo (zväčša zhoršenie alebo vypuknutie autoimunitneho ochorenia, rôzne kardiovaskulárne ochorenia, rakovina) a tiež viem o 2 úmrtiach. Títo ľudia nenachádzajú pochopenie ani medzi neočkovanymi a už vôbec nie medzi očkovanými.
Ja som napríklad v práci pre nich doslova bútľavá vŕba, lebo vedia, že sa im nevysmejem, je to pre nich úľava, že ich niekto vypočuje a nespochybní ich. Je mi hlavne ľúto tých, ktorí sa nedali očkovať dobrovoľne a takto na to doplatili.

kristinaanna
27. nov 2024

@yanaat pracuješ v zdravotníctve ako sestra alebo lekár? ako sa do vakcíny dostal hadí jed? 🙄

yanaat
27. nov 2024

@kristinaanna ergoterapeut
To netusim, pacientka mi vravela, ze to muselo ist az do Nemecka, v Rakusku by to nikto neuznal…ale ma to v papieroch, ze problemy nastali po ockovani….tiez v starostlivosti lekara, ktoreho pre nepopularne nazory vyhodili

maialeo
27. nov 2024

@katinka71 pochybujem.

yanaat
27. nov 2024

@milanemila lenze okolo teba a tvojho manzela sa svet netoci…syty hladnemu neveri, ze?

maialeo
27. nov 2024

@yosi mozno neuveris, ale vela lekarov je u nas sprostych. Absolutne nezaujem si studovat nove veci a potom sa cuduju, ze pacient pride do ambulancie s vedomostami z goiglu, pripadne Zem a Vek. BTW... pozrela si niekedy do toho casopisu?

milanemila
27. nov 2024

@yanaat ano mas pravdu, neverim ti ani slovo. Pises tu bludy a urcite niesi lekarka, mozno tak odoberatelka casopisu zem a vek maximalne.