Zhoršil sa váš zdravotný stav po vakcíne na Covid-19?
Dobrí deň po vakcine sa moje celé telo úplne zmenilo pribudli mi strašne veľa chorobi alergie intolerancije imunitu mam slabú bolesti hlavi tetaniju nespavost krčná chrbtica a ďalšie iné chorobi prosím aké máte vi skúsenosti us si nevjem radi budem vďačná za každú radu
@milanemila skoda reci, maj sa
@oblecenie99 u nás lekári mali zakázané predpisovať ivermectin a dodnes majú a hrozí im odobratie licencie. Takisto im hrozí odobratie licencie, ak spoja zdravotné problémy pacienta s vakcínou. 99% sa neodváži riskovať.
Ja robím v práci s mladými ľudmi a nie 80 ročnými babičkami na ktorých zdravotnom stave sa podpísali roky života. Ja tým ľuďom verim, u mnohých dokonca presne viem kedy u nich prepukli symptómy…
Kedysi som bola veľký zástanca očkovania, neverila som ani rodičom, ktorí videli, ako sa dieťaťu po očkovaní zmenil zdravotný stav, spochybňovala som ich osobnú skúsenosť. Teraz by som si to už nedovolila, vidím, ako tí ľudia trpia aj tým, že sa nemôžu nikomu zdôveriť lebo je to tabu, prinajlepšom si ľudia budú ťukať na čelo, alebo ich úplne odpíšu ako antivaxerov, čo väčšinu uráža, lebo sú to plne zaočkovaní ľudia vrátane každoročného očkovania chrípky.
Ale ako som napísala, škoda námahy, sýty hladnému neverí, propaganda tiež narobila svoje.
Inak tie nadmerné úmrtia v krajinách s vysokým počtom očkovanych budú určite tiež spôsobené životným štýlom alebo globálnym otepľovaním, všakže.
@sisaka to je čudné že niekto pozná veľa ľudí čo majú po očkovaní následky a niekto žiadnych. Okolo mňa : manžel, svokra, svokor, manzelova dcéra, jej priateľ, ja, moja mama, môj syn, jeho priateľka, štyria kolegovia v robote, najlepšia kamarátka, jej manžel. To sú moji najbližší ľudia ktorí keby mali nejaké následky tak mi to určite povedia a nikto nič nemá a ešte známy čo sú očkovaní o nikom neviem že by mal nejaké následky a ty poznáš toľko ľudí s následkami to je zaujímavé fakt
@nika523 tak never, no. Neviem, čo ti na to napísať. Tiež poznám kopec ľudí, čo im nič nie je. Mám kolegyňu , ktorá ma 4 dávky, 1x astra, 1x moderna a 2x Pfizer a je v pohode, absolútne nič jej nie a zo 70 kolegov, poznám 8-9 čo mali nežiadúce účinky, úmrtia boli mimo prace, mimo prace viem možno o nejakých 5 než. účinkoch osobne, sprostredkovane je ich viac.
Nerobím si štatistiku, ale je to priveľa a covid vakcíny mali byť hneď na začiatku, keď sa začali objavovať nežiadúce účinky stiahnuté z obehu, nie pokračovať v očkovaní.
Mohla by som mávnuť rukou povedať si, tak im treba, ale ma to štve z princípu, že sa niečo takéto dopustilo.
@nika523 vela ludi dostalo placebo, to boli ti stastnejsi, ako aj pri mnohych inych studiach…mnohi maju odolne tela, tym sa nestane nic….a vela ludi, co mali neziaduce ucinky, mali v tom case vycerpany organizmus, vela stresu, alebo su celkovo taki slabsi a menej odolni a tych skoli hocico
@nika523 no ja napr pracujem v zdravotnictve, mam kontakt s kvantom chorych ludi…mam aj pacientov, ktori su zdravotnici, napr z neurologie, rozpravaju ake boli oddelenia pocas covidu a akych mali pacientov po ockovaniach…mala som pacientku rakusku zubarku 60-nicku, tiez porozpravala ako mnohi jej kolegovia dopadli…vo Viedni neraz boli demostracie na Stephansplatz kvoli obetiam ockovania….kolegovia na SK boli poniektori uplne posadnuti ockovanim, mnohi sa dusili v dvoch respiratoroch…nie kazdy je otvoreny aj inym nazorom, a na Slovensku uz vobec nie…nemyslim teda tych jednoduchsich, co vypisuju hlupe a vulgarne prispevky na nete
@yanaat presne - neurologia, kardiológia, onkológia a imunologia. Tí lekári to tam musia vidieť, čo sa deje, ale aby neprišli o licencie, prácu a neboli spoločensky zruinovaní tak sú ticho. Takže informácie sa len šíria, ale minimum doktorov je ochotných vystúpiť verejne.
Tiež robím v zdravotníctve, viem, ako sú nútení pozerať sa opačným smerom.
@sisaka ved to, ze to sa hovori len potichu za zatvorenymi dverami pri individualnej terapii….je zarazajuce, kolko ludi je zatvrdnutych a obmedzenych, lebo im sa nic zle nestalo…pripustaju len to co bolo v telke od stale tych istych lekarov, ktovie s akym pozadim…lekari s inym nazorom ako mainstream su podla nich neviem co, asi maju neplatne vzdelanie podla nich…taktiez neskutocna konfliktnost medzi ludmi na SK, ta drzost aku je v komentaroch sa vsade v zahranici nevidi
@bozenagojdova nič nemám teda žiadne ovplyvnenie som si nevsimla aj plodná som atd... mam 3x Pfizer a aj Covid som mala niekoľko krát v slabšej verzii našťastie 🙈
@bozenagojdova Áno,přesně tak aj u mna.Od očkovania samé zdravotné problémy.Imunita úplně v tahu.Nikdo ma nepřesvědčil ani nepřesvědčí, že to neni z toho.Lebo sa poznam ,svoje tělo..a viem ako mi bolo a ako mi je.A to na som este dost mladá dovolím si tvrdit na rôzne dg.ktoré "ponovom " mám.Takže áno ja to vnímám velmi negativně.
@yanaat čiže nemáš medicínske vzdelanie
Mňa vakcína na covid vytrhla z remisie, v ktorej som už bola a autoimunitne peklo sa začalo odznova. Našťastie to trvalo kratšie ako po očkování predtým. Iné príznaky nebadam.
@bozenagojdova ja len po covide nemam stale cuch sky som mala pametam si vonavkx v mojej skrini ako vonali teraz vonaju inak skaredo tazko ˇˇˇ niektore veci necitim vobec az ked ma niekto upozorni
Odhliadnuc od gramatiky autorky, nechápem, prečo si niektoré robíte z toho srandu. Ak sa vám po vakcíne nespustilo nejaké ochorenie alebo nezhoršil zdravotný stav a ste zdravé, tešte sa z toho. Mnohým ľuďom ale vakcína naozaj spustila rôzne ochorenia a mnohí aj umreli. Stáva sa to totiž aj po iných vakcínach a aj po liekoch. Každý človek má iné telo a môže na tieto látky ináč reagovať. Ja z môjho okolia viem o 4 prípadoch. Kamarátka po týždni od vakcíny dostala srdcový záchvat. Dovtedy zdravá žena. Do pár mesiacov jej zistili rakovinu. Kamarát 2 týždne po vakcíne začal opúchať, zmenila sa mu pokožka, tras rúk, padanie vlasov, neurologické problémy, začal rýchlo chudnúť, hlavne niečo s krvou mal. Sme v Nemecku (aj tento kamarát) a lekár mu potvrdil, že je to z vakcíny proti Covidu, že má obrovský nárast takýchto pacientov. Doteraz je liečený, sledovaný a chodí na pravidelné kontroly. Bratranec môjho muža dostal po mesiaci porážku a svokra do 2 mesiacov po vakcíne umrela. Liečila sa na pľúca a lekár, ktorý ju bral na ARO bol zdesený, že jej lekárka odporučila vakcínu. Proste aj tento lekár potvrdil, že sa jej stav rapídne zhoršil po podaní vakcíny.
Ako sa hovorí: sýty hladnému neverí. Dievčatá, naozaj si z toho nerobte srandu, niektorých ľudí tá vakcína naozaj poznačila a niektorým nie je úplne nič.

@sisaka Vidíš, a moja bývalá doktorka ma odmietala normálnne liečiť, všetko zvalila na to, že som bola očkovaná. AJ predtým som bola chorá dva krát do roka, ale ona po očkovaní išla svoje. Škoda, že som si neuložila ten papierik, na ktorý mi napísala zaručený recept, čo všetko brať na vypudenie vakcíny z tela. Spomínam si, že tam bol mix ivermectinu vo vysokých dávkach, najdrahšieho céčka, isoprinosinu tuším, určite solmucol v mega dávkach a ešte dačo. Následne ma s tým papierikom poslala do lekárne, kde mi lekárnička povedala trojcifernú sumu, ja som sa poďakovala, otočila na päte a našla si iného lekára, ktorý zase hovoril pravý opak. Ja neviem, kto z nich mal pravdu, ale viem, ktorý z nich mi poskytol liečbu, ktorá napokon pomohla.
Dodávam, že odkedy som zmenila lekára, nebývam ani taká chorľavá. Lebo k tej mojej sa chodilo osobne s každou prkotinou a potom sa čakalo v preplnenej čakárni plnej chorých ľudí a práve vtedy, keď som od nej definitívne odišla som schytala chorobu práve u nej, lebo som tam bola iba na preventívke bez rúška (ja krava) medzi chorými ľudmi tiež bez rúška lebo pani doktorka je na "náhubky" alergická a káže ich dávať v ambulancii a v čakárni dole.
Ja nevravím, že tá vakcína nemá následky, jasné, každá môže mať, aj antikoncepcia, ešte aj blbý paralen, lenže čo poznám ľudí, každú jednu diagnózu, či chorobu zvaľujú na vakcínu. Vyššie som písala o mojej mame, ktorá keď ochorie, len s veľkými ťažkosťami sa z toho dotáva v poslednom období, podla nej to je vakcínou, a ani len nepripúšťa, že je to napr. aj z toho, že desaťročia nezodpovedne hltala antibiotíká pozháňané podpultovo, ktoré nasadzovala svojvoľne pri prvom kýchnutí, zatajovala pred lekárom, nehovorím o tom, že ich nikdy nedoberie (šporí, aby mala aj nabudúce). A ide svoje.