Zlý pocit po vypití vody ráno
Nevie niekto, prečo keď sa napijem pohára plnej vody rano tak keď sa prejdem tak mi celkom je zle?
Ak ma niekto dôvody tak mi dajte vedieť.
lebo voda je tazka na prazdny zaludok
@lukithebest voda na lacny zaludok je tazka 🙂
Skôr si urob a daj teply, vlažný čaj
@lukithebest Nechaj vodu trochu odtiecť. Až potom si naber do pohára. Je výborné a odporúčané napiť sa ráno studenej vody. Len ona je zo začiatku teplá. S toho by ti mohlo byť zle.
Skús ten pohár až tak nenaplniť.
No ak exnes pohar studenej vody, tak narazovo roztiahnes prazdny zaludok a je to neprijemne... pi pomalsie, mensie dusky alebo si sprav caj rano...
@lukithebest Nechaj vodu trochu odtiecť. Až potom si naber do pohára. Je výborné a odporúčané napiť sa ráno studenej vody. Len ona je zo začiatku teplá. S toho by ti mohlo byť zle.
@bloger Skôr je odporúčané piť ráno nalačno vlažnú vodu, lebo studená je príliš veľký teplotný šok pre žalúdok
Raz som vypila veľa vody, musela som ist k exorcistovi😭
@lukithebest ja tiež nemôžem ráno vodu piť
@majamat čistá voda sa neodporúča piť napríklad ani pri zvracani, tak asi bude niečo na tom, že je ťažšia na žalúdok..
casto sa odporuca napr caj. caj mi ja tazky na travnie aj ked netrpim vracanim, je rozhodne tazsi ako voda. cokolvek co obsahuje voda+NIECO je tazsie, lebo ej tam to NIECO
Ja práveže hneď ráno zvyknem piť pohár vlažnej vody a pomaličky a som si na to zvykla a dokonca aj počas dňa pijem len čistú a vládnu
Myslím že je to ako komu lepšie, niekomu studenú a niekomu teplú,viem ze môj žalúdok studené absolútne nie ,celkovo moje telo má rado ,keď jem a pijem všetko v teplote môjho tela
Som to zistila všetko skušanim