Zmrzlina z Lidlu
LIDL zmrzlina s príchuťou mikroplastov
Ako sa vám pozdáva táto nová príchuť zmrzliny, ktorú som dnes mala šancu ochutnať?
Ballino kornút, lieskovo-orieškový s príchuťou plastov. Kúpené v LIDLI Košice, Popradská.

@michaela12_34 Naozaj napis podnet, a ak mas aj cislo sarze z ktorej si mala tu zmrzku - stiahnu to z obehu.
A nie, ja uz davno lacne zmrzliny z tychto obchodov nekupujem, bohuzial.
Raz sa mi stalo so sunkou, napisala som email a poslali mi balicek vyrobkov ako ospravedlnenie
Však asi bolo teplo kým si došla domov a zalepil sa tam obal......Nerozumiem načo také haloooo z toho
treba riesit s lidlom - reaguju promptne a vedia sa ospravedlnit. aj ked, ich zmrzliny nekupujem
Nemusiš im tu robiť reklamu mala si napísať na firmu.Ja ich kúpujem jahodove na kartony a nikdy som to nemala toto čo TY.
Nemusiš im tu robiť reklamu mala si napísať na firmu.Ja ich kúpujem jahodove na kartony a nikdy som to nemala toto čo TY.
@alickapusinka Prečo by nemohla, však nech ľudia vedia, čo chcú kúpiť.
@alickapusinka však z tepla sa tam zalepí obal, keď zmrzlina zmäkne a následne dáš do mrazáku
@alickapusinka Prečo by nemohla, však nech ľudia vedia, čo chcú kúpiť.
@michaela12_34 senzácia roka 👏👏👏 síce plasty tam nie sú, ale keď pociťuješ potrebu to riešiť, napíš obchu názov, dátum spotreby a šaržu. Stiahnu ju z predaja a nemusia si ju ostatný čistiť od obalu ak bola nevhodne skladovaná. Ak je to tvoja chyba skladovania, lidl vyhodí stovky € za tovar 🤷♀️

Nebolo by lepsie napisat napriklad na oficialnu stranku lidla? Resp na fb?