Aké jedlá chutia vašim deťom? Mojim nechutí nič
Čím je starší tým viac skúša. Ma 10 a mám taký pocit že zje skoro všetko, okrem polievok, tie ozaj nemá rad
Moje deti tiez nemali radi nic ked boli mensie. Najlepsie keby mali kazdy den rezen a hranolky. A kedze som im toto menu nedopriala (iba na kupalisku ci dovolenke), tak vyzerali ako hajzlove pavuky. Neskor okolo 10-12 rokov sa rozjedli, potom zase narastli, zas im prestali niektore veci chutit a tak dookola.
Ked mal 3 roky jedol by len palacinky a spagety s kecupom. Teraz ma 12 a zobral na milost celkom dost jedal, dokonca uz zje aj fazulu a nema problem so ziadnou zeleninou. Este stale neje ryby, ale to az tak neriesime
Mojej 3rocnej halusky s bryndzou, spagety s kecupom, tarhona so stavou. Asi vsetko cestovinove.
Maso nema velmi v oblube.
Dcéra, 3 roky, má rada pečené kuracie stehná s ryžou a kompótom, rôzne mäská na šťave (soté alebo aj kura na paprike napríklad), langoše, rezne, prívarky s fašírkami alebo vajíčkami a párkom, rôzne cestoviny s omáčkami, či už zeleninovými alebo aj mäsovými, alebo zapekané na X spôsobov... To je také prvé čo mi napadlo. Inak mi zje v podstate všetko okrem vývaru. Tomu na chuť zatiaľ neprišla.
@marley7 podľa profilu máš 12r dieťa, moje deti v 12 jedli úplne všetko,čo jedli ostatný členovia rodiny vrátane studenej, držkového perkeltu, gulašov,príveskov a šalatov
Vek deti? Nieco ine chuti 1-3rocnym a nieco ine 10+.
Mám děti 3 (nejstarší má 9 let) a co všechny děti jedí tak je krupicová kaše, buchtičky se šodó, palačinky, losos s bramborem, hranolky a špagety s kečupem, rajská omáčka/polévka a kuřecí řízky. 🙂
problem dnesnej doby ze detom skaceme oolo zadku a varime len to oc chcu .. ked som ja bola mala nemali sme na vyber-jedlo sa co bolo ... ale moja je taka ista.. varim dookola to iste ..
@marley7 Co si budeme hovorit - klobaska, slaninka, parky 🙂 A celkovo maso na rozne sposoby. Ale ma rad aj ryby, strukoviny, spenat, quinou...Je velmi vyberavy, ale vie byt aj vdacny stravnik, niekedy mi vyslovene vychvali, co som navarila. Ma 6.
6 ročná zje všetko, keď je niečo nové ochutná. Nemusí moc sladké jedlá ale obcas si dá . Nemá rada olivy, avokádo a hranolky zje len keď je veľmi hladná.
@marley7 podľa profilu máš 12r dieťa, moje deti v 12 jedli úplne všetko,čo jedli ostatný členovia rodiny vrátane studenej, držkového perkeltu, gulašov,príveskov a šalatov
@anonym_6a4d36 Prepáč ale musím, aké PRÍVESKY jete? 😁
problem dnesnej doby ze detom skaceme oolo zadku a varime len to oc chcu .. ked som ja bola mala nemali sme na vyber-jedlo sa co bolo ... ale moja je taka ista.. varim dookola to iste ..
@anonym_7b3b59 môj o vraví že ani za jeho čias súrodenci nejedli dobre. Nie je to len touto dobou. A to bolo pred 70 rokmi. Jeho sestri boli vychudnuté na kosť, tak zle jedli a to ich mama varila každý den
@anonym_7b3b59 môj o vraví že ani za jeho čias súrodenci nejedli dobre. Nie je to len touto dobou. A to bolo pred 70 rokmi. Jeho sestri boli vychudnuté na kosť, tak zle jedli a to ich mama varila každý den
@anonym_e8269e ja som jedla vsetko a tiez som bola vychudnuta.. preco? lebo sme nonstop lietali po vonku .. nesedeli sme pred pc.. mali sme pohyb pri kt nam vyhladlo a zjedli by sme aj klince... plus ok mala som aj dobre spalovanie.. ale celkovo zivotny styl bol iny ..jedlo zdravsie a mali sme kopu zeleniny a ovocia-co sme si nakradli od susedov 😀 okrem ineho ....

@marley7 zdieľam rovnaké pocity 😁