icon

Aké jedlá chutia vašim deťom? Mojim nechutí nič

marley7
Včera o 19:20
anonym_054448
Včera o 19:24

@marley7 zdieľam rovnaké pocity 😁

maddie1711
Včera o 19:25

Čím je starší tým viac skúša. Ma 10 a mám taký pocit že zje skoro všetko, okrem polievok, tie ozaj nemá rad

anonym_120c1a
Včera o 19:28

@marley7 Vek detí? U nás sa jedálniček menil z roka na rok

sissy27
Včera o 19:28

@marley7 skus napisat vek deti a co im varis. A potom je este otazne, ako chutia a vyzeraju jedla, ktore varis 🤷‍♀️ Ak su to vacsie deti, tak sa spytaj, co mas uvarit.

anonym_4a15c8
Včera o 19:32

Moje deti tiez nemali radi nic ked boli mensie. Najlepsie keby mali kazdy den rezen a hranolky. A kedze som im toto menu nedopriala (iba na kupalisku ci dovolenke), tak vyzerali ako hajzlove pavuky. Neskor okolo 10-12 rokov sa rozjedli, potom zase narastli, zas im prestali niektore veci chutit a tak dookola.

anonym_a596f4
Včera o 19:33

Ked mal 3 roky jedol by len palacinky a spagety s kecupom. Teraz ma 12 a zobral na milost celkom dost jedal, dokonca uz zje aj fazulu a nema problem so ziadnou zeleninou. Este stale neje ryby, ale to az tak neriesime

beata_k
Včera o 19:52

Halusky 🤷😀

anonym_cb3f95
Včera o 19:55

Mojej 3rocnej halusky s bryndzou, spagety s kecupom, tarhona so stavou. Asi vsetko cestovinove.
Maso nema velmi v oblube.

weleda123
Včera o 19:55

Dcéra, 3 roky, má rada pečené kuracie stehná s ryžou a kompótom, rôzne mäská na šťave (soté alebo aj kura na paprike napríklad), langoše, rezne, prívarky s fašírkami alebo vajíčkami a párkom, rôzne cestoviny s omáčkami, či už zeleninovými alebo aj mäsovými, alebo zapekané na X spôsobov... To je také prvé čo mi napadlo. Inak mi zje v podstate všetko okrem vývaru. Tomu na chuť zatiaľ neprišla.

anonym_6a4d36
Včera o 19:58

@marley7 podľa profilu máš 12r dieťa, moje deti v 12 jedli úplne všetko,čo jedli ostatný členovia rodiny vrátane studenej, držkového perkeltu, gulašov,príveskov a šalatov

fok
Včera o 20:11

@marley7 take, ktoré nevarim ja 😂😂😂😂😂

anonym_fdff5f
Včera o 20:14

Vek deti? Nieco ine chuti 1-3rocnym a nieco ine 10+.

dahliaa
Včera o 20:14

Mám děti 3 (nejstarší má 9 let) a co všechny děti jedí tak je krupicová kaše, buchtičky se šodó, palačinky, losos s bramborem, hranolky a špagety s kečupem, rajská omáčka/polévka a kuřecí řízky. 🙂

anonym_7b3b59
Včera o 20:32

problem dnesnej doby ze detom skaceme oolo zadku a varime len to oc chcu .. ked som ja bola mala nemali sme na vyber-jedlo sa co bolo ... ale moja je taka ista.. varim dookola to iste ..

marianarem
Včera o 20:55

@marley7 Co si budeme hovorit - klobaska, slaninka, parky 🙂 A celkovo maso na rozne sposoby. Ale ma rad aj ryby, strukoviny, spenat, quinou...Je velmi vyberavy, ale vie byt aj vdacny stravnik, niekedy mi vyslovene vychvali, co som navarila. Ma 6.

4stanka4
Dnes o 07:41

6 ročná zje všetko, keď je niečo nové ochutná. Nemusí moc sladké jedlá ale obcas si dá . Nemá rada olivy, avokádo a hranolky zje len keď je veľmi hladná.

anonym_781451
Dnes o 07:44
@anonym_6a4d36

@marley7 podľa profilu máš 12r dieťa, moje deti v 12 jedli úplne všetko,čo jedli ostatný členovia rodiny vrátane studenej, držkového perkeltu, gulašov,príveskov a šalatov

@anonym_6a4d36 Prepáč ale musím, aké PRÍVESKY jete? 😁

anonym_e8269e
Dnes o 07:44
@anonym_7b3b59

problem dnesnej doby ze detom skaceme oolo zadku a varime len to oc chcu .. ked som ja bola mala nemali sme na vyber-jedlo sa co bolo ... ale moja je taka ista.. varim dookola to iste ..

@anonym_7b3b59 môj o vraví že ani za jeho čias súrodenci nejedli dobre. Nie je to len touto dobou. A to bolo pred 70 rokmi. Jeho sestri boli vychudnuté na kosť, tak zle jedli a to ich mama varila každý den

anonym_7b3b59
Dnes o 07:54
@anonym_e8269e

@anonym_7b3b59 môj o vraví že ani za jeho čias súrodenci nejedli dobre. Nie je to len touto dobou. A to bolo pred 70 rokmi. Jeho sestri boli vychudnuté na kosť, tak zle jedli a to ich mama varila každý den

@anonym_e8269e ja som jedla vsetko a tiez som bola vychudnuta.. preco? lebo sme nonstop lietali po vonku .. nesedeli sme pred pc.. mali sme pohyb pri kt nam vyhladlo a zjedli by sme aj klince... plus ok mala som aj dobre spalovanie.. ale celkovo zivotny styl bol iny ..jedlo zdravsie a mali sme kopu zeleniny a ovocia-co sme si nakradli od susedov 😀 okrem ineho ....