icon

Ako dlho vydržia vianočné koláče?

18. dec 2024

Dočítam sa na internete, ktorý koláčik cca ako dlho vydrží? Aby som si vedela rozdeliť co mam kedy napiect

jullyeverest
•
18. dec 2024

My pečieme týždeň pred vianocami a posledné dojedáme po novom roku. Nemyslím si že niekde nájdete zoznam každého jedného pečivka že koľko vydrží 😂 Keď vám nebude chutiť tak ho nejedzte a potom budete do budúcna vedieť. 🤷🏻‍♀️ Každopádne aby som k oli tomuto piekla na niekoľkokrát mi príde nezmyselné.

sisska96
•
18. dec 2024

Jediné čo pečiem dopredu sú tie suché... ostatné len deň/2 pred Vianocami. Nemám rada staré koláče

btus
•
18. dec 2024

ak dáš do mraziaku, vydržia dlhšie. Ja pečiem cca 2-3 dni pred, niečo nechám vonku a zvyšok skrývam do mraziaku, lebo by sa zjedlo. 🙂

osky
•
18. dec 2024

Ja som piekla teraz cez vikend suche/linecke,parizske rozkx,zarobila masu na gulky i uliky/
Cez nasledujuci vikend to poplnim ,ozdobim....napr.tie parizske rozky budem plnit postupne,max.po 10-12 kusov ..
A ak ostane cas,urobim par likerovych spicov.
Cez vikend...

Suche pecivo drzim na balkone,tam je chladno,
minimalne tyzden-dva po troch kraloch este vyjedame....vzdy su vyborne.
Kremove robim tak,aby sa do tyzdna zjedli/cast davam do mrazaku/
A nemrazene drzim v chladnicke

zanettsur
•
18. dec 2024

Nemyslim, ze by bol nejaky problem s kolacmi aj po Novom roku 😀 Toto absolutne neriesim, co kolko vydrzi, zakazdym to takto mame, kolace su stale ako cerstve a nikomu zle nie je 😀 , takze asi tak. 🙂

tana85
•
18. dec 2024

suche dojedame (ak vobec ostanu) az do polky Januara. niekto uz tu chut pozna, ja az tak nie :Dtakze 3-4 tyzdne perniky ci vanilkove ok