icon

Ako pripraviť chutné a zdravé fašírky?

9. apr 2024

Ahojte, skusala som neobalovat, bolo to take mdle. Rozok, zemla atd. do toho nejde do uvahy. Pripadne syrove karbanatky? Nejake typy?
Dakujem.

markusrasford
•
9. apr 2024

Uvar zemiaky, postrúhame a vychladené pomiešame s mäsom dobre dochutíme a budeš mat vynikajúce fašírky a pec ich v rúre budú aj ľahké na konzum

doriiis
•
9. apr 2024

Neobalujem....strúhanku dávam priamo do mäsa,plus korenie,soľ,čerstvý rožok ( asi sa nič nestane,keď nedáš),cesnak,cibuľa.Urobim guľky a dám na plech,podlejem vodou a pečiem v rúre.Chvilu pred tým,ako vyberám ich posypem syrom

luccija
•
9. apr 2024

@doriiis robím podobne len dlhý sulec a do vnútra vajco na tvrdo

luccija
•
9. apr 2024

Alebo, keď máte radi tak veľké šampiňóny naplniť mäsom a na vrch syr a do rury

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
viestta
•
9. apr 2024

Robim v rure, v nicom neobalujem, k masu pridavam kadeco, aj syr, aj celozrnne pecivo aj ovsene vlocky aj struhanu zeleninu a uz som pridala aj sosovicu z konzervy. Nabuduce skusim cervenu fazulu. Uz som robila fasirky na plechu a podliala som ich domacim lecom. Zjedli sa velmi rychlo

nikha2809
•
9. apr 2024

Ja robím aj takéto, uvarím pšeno, zmiešam s osmahnutou mrkvou a cuketou, pridám vajce, dochutím, obalim v strúhanke a pečiem v rúre pokvapkane olejom.Mnam

autor
•
9. apr 2024

@markusrasford v nicom neobalis ani nic? ako sa ti podari nastruhat uvareny zemiak?

autor
•
9. apr 2024

@doriiis vodou? 🙆‍♀️😵

autor
•
9. apr 2024

@janai1 aj vlocky su fajn napad 🙈 dakujem

autor
•
9. apr 2024

@nikha2809 ano ja tak podobne aj karfiolove

autor
•
9. apr 2024

@viestta znie super

joesvk
•
9. apr 2024

@markusrasford Musím vyskúšať 🙂

markusrasford
•
9. apr 2024

@ struhadlom na zemiaky alebo na tom co sa robia klasické halušky. Obalít môžeš kludne

autor
•
9. apr 2024

@markusrasford ano? mne by sa z toho kasa zrobila 🤔

zuzanna33
•
9. apr 2024

Brokolica ,mrkva , kaleráb akákoľvek zelenina +vajíčko a postrúhaný syr. Ak sa ti zdá riedke ja dávam sójový granulát alebo ovsené vločky. A nevysmazam pečiem v rúre a potriem vajíčkom alebo posypem strúhankou

markusrasford
•
9. apr 2024

Tak si daj hrubšie strúhadlo a zemiaky musia byť vychladené

autor
•
10. apr 2024

@zuzanna33 predvaras brokolicu atd?

autor
•
10. apr 2024

@markusrasford pravda, dakujem za radu

zuzanna33
•
12. apr 2024

Áno všetko uvarím spolu, koreňovú zeleninu nastrúham a nechám vychladnúť

klip0
•
12. apr 2024

Dám mleté mäso, cibuľu na drobno, cesnak, majoránku, papriku atď, ovsené vločky, vajíčko a buď celé toto dám v celku na plech alebo vytvarujem malé fašírky, postriekam olivovým olejom v spreji a dám piecť.
Niekedy tam primiešam syr
A niekedy miesto mäsa dám tuniak