icon

Ako pripraviť šťavnaté fašírky?

8. júl 2024

Ja mam pocit, ze ich mam vzdy vysusene ako podrazku, netusim co robim zle. Ako ich robievate Vy?

simcucik
•
8. júl 2024

Ja davam aj cibuľku, namočený chlieb skuste alebo krupicu ja dávam tú ale nie moc, len tak aby sa dali tvarovať. Vajíčka základ

hederamonstera
•
8. júl 2024

Ako ich robis?

michaela329
•
8. júl 2024

Možno dlho pecieš, dávaš moc suché mäso. Málo vajíčka...ja meliem aj trochu bôčika a slaninky, dávam aj syr. Cibuľu moc nemôžem, tej veľa nedávam a mam aj tak šťavnaté.

luccija
•
8. júl 2024

Ja už robím iba vcelku v rúre do vnútra vajce na tvrdo a sú stavnate

brendaa
•
8. júl 2024

Mleté mäso z pliecka, vajíčko, sol, cierne korenie, sladká paprika, vegeta, najemno nastruham trocha cibule. Pridám rozmočeny, vyžmýkaný pokrájaný rožok. Trocha strúhanky a nastruham eidam syr.
Zbúcham do gule, prehadzujem si, kym nie je pevná hmota. Vytvarujeme z gulicky male fašírky a obalím v trojobale, vyprážam pomaly, púšťajú masť...
Na mletý rezeň pridám maslo a veľa syru..

stellarstar
•
8. júl 2024

Zvyknem namočiť rohlík a niekedy aj mlieko doň dávam ale málinko. A potom keď ich upečiem tak ich dám už do vopred vyhriatej rúry ( nie veľa ca tak 100° ) pokiaľ nedopečiem rest a sú vždy šťavnaté. Niekedy dávam do nkch aj strúhaný syr

qetka
•
8. júl 2024

mlete maso, rozky v mlieku vyzmykam, cibula, cesnak, cierne korenie, vegeta, sol, urobim gulicky, polozim jemne do hladkej muky a sup na panvicu.
mne sa nepacili v struhanke, tieto su ovela maksie, jemnejsie stavnate

qetka
•
8. júl 2024

@qetka a vajicko jasneze 🙂

andreakotesova
•
8. júl 2024

Pridávam do nich aj kyslú smotanu 👌

andreatytler
•
8. júl 2024

Ja robim jednu velku fasirku ako bochnik vo forme na srnci chrbat a vrch potriem nejakym zosom na baze paradajkoveho pretlaku/kecupu.

cezpat
•
8. júl 2024

Ja do mäsa pridám nastrúhany zemiak.

autor
•
8. júl 2024

@hederamonstera struhanka, vajicka a cesnak

autor
•
8. júl 2024

@andreakotesova naozaj? a potom este obalis?

autor
•
8. júl 2024

@qetka ot je skvely napad, dakujem cize len muka a rovno s nimi na olej, ano?

qetka
•
8. júl 2024

ano presne tak. dam na tanier hladku muku a polozim z jednej strany, otocim z druhej, ziadna hruba vrstva

viestta
•
8. júl 2024

Ja pečiem fašírky v rúre, obalím ich len v strúhanke, poukladám na plech a pečiem asi 15 minút na 180

andreakotesova
•
8. júl 2024

Áno

butterflyeffect
•
8. júl 2024

Namiesto struhanky davam rozmoceny chlebik v mlieku, v struhanke iba obalim alebo ju pridam ak nedrzia pokope. Nevysmazam ale peciem v rure, na vrch kazdej dam troska masla alebo bravcovej masti. Miesam do masa aj vajicko, a nadrobno pokrajanu cibulku, cesnak, sol, cierne korenie a majoran. Vzdy ich mam makke a stavnate z hocijakeho masa