icon

Akú zrnkovú kávu odporúčate pre začiatočníka?

qwer2019
1. jan 2024

Aká je pre vás najlepšia káva? Hľadám tú správnu pre seba. Tak sa rada nechám inšpirovať. Ďakujem a krásny Nový rok

Strana
z2
guudy
2. jan 2024

@gabka109 ti, ktori sa aspon trosku vyznaju v kave, nepiju kavu v McDonalde. Osobne som ju nedokazala dopit, resp zvladla som jeden maly hlt a skrutilo mi ksicht v agonii…

silvika9794
2. jan 2024

@qwer2019 odporúčam Dallmayr

Dallmayr, mala som z nej čiernu aj zlatú aj oranžovú a všetky super. Tiež chutné sú kávy Lucaffe. Osobne mi napr. Lavazza nechutí a ani tie bežné kupovane v supermarketoch mi nechutili.

maryetta
3. jan 2024

@babababka brrrr tak toto bola azda najhorsia kava aku som kedy pila.

babababka
3. jan 2024

@maryetta Emília?No nám chutí najlepšie.100 ľudí,100 chutí.

milanemila
3. jan 2024

@qwer2019 no vidis autorka aj podla komentarov, ze nieco je pre niekoho top a pre druheho je to iste uplny shit 🤷🏼‍♀️ ja pijem kavu s mliekom, takze moje kriterium je hlavne aby nebola kysla, takze vzdy vyberame zmes arabica a robusta. Pred vianocami sme kupili tu spominanu lavazza crema a teda aj mne sa zda ta chut horsia 🙈 predtym sme mali lucaffe, ta sa mi zdala trosku lepsia. Od zlate zrnko mi fakt chutila. Isla by som na tvojom moeste do nejakej predajne kavy napr caffepoint a nechala si poradit podla tvojich chutovych preferencii a aj podla toho aky mas kavovar alebo teda ako chces kavu pripravovat. Ja ked som vyberala kavu ako darcek strykovi, kt je velky kavickar, tak mi tam dobre poradili.

luuciinkaa11
18. feb 2026
@zuzuliennka1

@guudy tak napr. tato lavazza ma uplne svetle zrna 🙂

@zuzuliennka1 to som si aj ja myslela kým som neporovnala od slov praziarni, všetky ostatné sú uhlíky, príp to miešajú uhlíky s hnedými, ta chuť je absolútne neporovnatelna

lilian183
18. feb 2026

@qwer2019 za mňa Oxalis, Incuple, Ebenica

Strana
z2