Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mravvcek nech sa páči :
Cesto:
2hrnčeky poloh. múky, 1 hrnček mlieka, 1hrnček oleja, 2 celé vajcia, 1 hrnček cukru krupica, kypriaci prášok. Všetky suroviny spolu premiešame a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.
Na cesto rozložíme lesné ovocie(kupujem mrazené z Lidla) a dáme piecť na 180 stupňov.
Sneh : 4bielky a 2PL cukru vyšlaháme do tuha a potrieme ním skoro upečené cesto. Koláčik je hotový vtedy, keď je sneh jemne hnedkastý ako je na fotke
Dobrú chuť
@michaelamilan Keby sa dalo, tak sa zahryznem do obrazovky, takú chuť mám na tú tvoju kocku s lesným ovocím
ahojte, ja som dnes varila fazuľovú polievku s údenými rebierkami a širokými rezancami, šišky s jahodovou penou, ja penu neĺúbim, tak som si dala domáci višňový džem a sliivkovú nutelu, robila som vymyslenú jarnú nátierku (varené vajíčka, šunka, syr, pažítka, cibuľka, reďkovka, maslo+ dochutiť), robila som aj domácu Lučinu, a piekla som makový koláčik s banánmi a vanilkovou pudingovou plnkou, ešte sme stihli aj Míľu pre mamu, počasie otrasné, tak sme boli v kulturáku, ale malá sa vyjašila, bolo super 😉
@erni no zlatý malý, len nech sa učí, variaci chlapi sú super, aj môj varí a môj otec tiež, ale nepúš´tam ho veĺmi do kuchyne, lebo to je moja vášeň 😉
@rastulka no úžasná húsenica, nestačím sa čudovať, čo ty s tým tortičkovaním stváraš 😉 šikulka 😵
@nelinka0401 tiež krásna, si šikulka 😉
@luciok ešte mi nejaké zostali, tak sa zastav 😀 dáme aj kávičku 🙂
@danielaj jééééé slivkovú nutelu aj moja mamča robievala 😀 si mi pripomenula detstvo 🙂 mnaaaaaaaaam
zeleninova polievocka a hlivovy perkelt s knedlikom.
dneska bola špenatova polievočka a vypražany syr s pyre a zajtra bude sviečkovaaa 😀 😀 😀 😀
@papuka Paci receptik:
http://varecha.pravda.sk/recepty/kokosove-jeze/...
tyzden u nasich, aj nejake oslavy a pochutili sme si napr. na tomto: medailonky z diviny so smotanovo-koprovym dresingom, pecene kuracie stehna, opekane zemiaky, hovadzi vyvar, rezne z kare, zemiakova kasa, kapustnica, zeleninova polievka, grilovana krkovicka a hermelin, salatiky, halusky s bryndzou, filety z heika na masle, zemiaky s kyslou kapustou a rebrami, kuraci perkelt s haluskami, makova, orechova a tvarohova strudla, metrovy kolac, jahodovy kolac, karamelova torta, tvrarohovo-kakaovy kolac...najvyssi cas ist domov 😀
@chantalle aky je to zakusok vyzera dobre
@michaelamilan Aj káva by bodla, lebo poobednú som nestihla 😝
@rastulka krásna tortička🙂 To bolo schválne fotené pri tej pirátskej lodi, alebo to bola len náhoda?😀
@michaelamilan mňňňňňňňňňňňňňňňňam. Koláče a torty síce nemám rada, ale tieto so zapečením ovocím milujem🙂
@nelinka0401 krásna tortička
@lussy23 dakujem 🙂
@michaelamilan ja toež robievam slivkovú nutelu každý rok a minulý rok som robila aj marhuľovú, tiež je výborná 😉
a inak dobré ránko maminky, dnes máme sviatok, tak si ho pekne užite so svojimi rodinkami, my máme dnes až dve vystúpenia na Deń matiek, tak budem rozlietaná, bežím variť, papa 😉
no my sme planovali grilovat ale kedze je kosa tak mama urobila hovadziu polievku a zajtra (dnes) urobi koprovu omacku s knedlou - mnaaaaaaaaam 🙂))
inac vsetkym mama prajem vsetko naj naj naj ku dnu matiek 😉
Čafte kucharočky 🙂 ... my dnes varime kuraciu a domace rezance a mučkalicu podla marie čirovej 🙂 ...skusame a zatial co sa vari, chuti fajne 🙂 Vsetko naj maminam k dnesnemu sviatku 🙂
@titkovamiriam mirka a co robite s tou cibulovou vnatou?
Konfitovane kacacie stehna, zemiakove pyre
Ahojte mamičky, prajem krásny deň matiek 🙂 Tento rok ja oslavujem "PRVÝ" krát 🙂 Sm šťastná, že som mama!!!!!
Dnes si m poprisil o grilovaný hermelín, tak spravím ten, ja si dám dojedačky zo včera a chystám sa spraviť pivné rožky....tak držte palce aby sa podarili 🙂
@danielaj napíšeš mi na tú marhuľovú receptík????
@luciok no veď píšem aby si prišla 😀 ja mám rada spoločnosť 🙂

@nelinka0401 aha,aj mne by boli akurat 😉 Dakujem 🙂