Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes brokolicova polievka s opecenymi kuskami chlebika a so struhanym syrom a zapeceny karfiol 🙂
Ahojte, vcera som robila "kotlikovy" gulas, ostalo nam na dnes po jednej porcii a dnes so m este robila musli tycinky 😉
dievce poradte mi, chcemtortičku pre synovca ozdobit farebnou ryžou, možem to urobit už dnes alebo až tesne pred oslavou, roztopi sami na bokoch ?????
Ja som si vcera navarila uzasnu zeleninovu polievku s grisovymi haluskami a dnes ju prihrievam a polievka mi skysla 😠 😠 😠 Aspon vecer sme si na nej vsetci pochutili. Dnes bolo dalej kura Tikka s ryzou a cviklovym salatom. Zajtra sa chystam na svieckovu.
tekvicová polievka so smotanou a granadír so slaninou a kyslou kapustou 🙂 nech žijú tehotenské chute 😀
zo včera cestoviny vajickove, plus dnes sampionova polievka, a este urobím bábovku.
@papuka ak bude viac pudingový tak to by sa mohlo roztápať nanes ich radšej až zajtra , teda v deň, keď pôjdeš gratulovať , ak by bol väčší podiel masla , tak to by mohlo byť , ja robievam tiež maslovo pudingový , v pomere maslo celé a z 40dcl mlieka puding a keď dávam tú farebnú ryžu tak sa mi to neroztápalo vždy robím večer pred večerou tortu
Ranajky- cerealie s mliekom
Obed- zel.polievka,zem.kasa s hribovou omackou a sekanou
Vecera- nutelove palacinky(deti),pecienka kuracia na cibulke s chlebom(dospeli) 😉
@lovely_choice Tak to ano 🙂 Ja som ich robila vcera. Take chutne, zdrave a hlavne domace mlsanie 🙂

cestovinky su celkom zdrave
http://recepty.pozri.sk/recept-masove-lasagne-s...