Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@sugarfree999 Pozrel som si zloženie pár receptov pre vegánov. Je tam aj med, slanina, kurací vývar ktorý nahradzuješ neupresneným zeleninovým. To nemyslíš vážne!
@radopp Cícer je absolútne lacný ako všetky ostatné strukoviny. A strukoviny sú veľmi dôležitá zložka vo výžive, ale to určite vieš.
Cícer sa dá na noc namočiť, ráno vodu zleješ a varíš ho v novej, čistej vode.
Zajtra zapekany karfiol s kasou, hovadzi vyvar so selestinskymi rezancami,tvarohove gule plnene marhulami a kysnuty slivkovy kolacik s mrveničkou 😉
@sugarfree999 Strukoviny obsahujú nejaké minerály a vitamíny. Prečo mali byť nejak výnimočné?
krasny MDž PRAJEM zienkam vsetkym uzite si dniček hlavne dneska slepacia polievka, kuracie marinovane s hranolkami+ tatarka, pecene stehna s americkymi zemiakmi, ovocne jahodove pohare, mala torticka, sampus a este spravim oblozene chlebiky nech mame a nemusim do utorka varit🙂
prosím o radu - synovi chcem urobiť detskú kávu ako im robievali v škôlke, ale nejako sa mi nedarí... stále je to buď horké alebo bez chuti, neporadí niekto ako to robiť správne?
Zemiakove pyre, grilovany losos a miesany salat. Mrkvovo-orechova torta od magalovej. Hovadzi vyvar.
Na ranajky sme mali chlieb s maslom a medvedim cesnakom. Az teraz som zbadala ze uz rastie 😵
u nás to dnes rozvoniava jedna radosť 🙂 maďarský guláš - veeeľmi dobrý, knedľa a ešte sa pečú cesnakové trojuholníky 🙂 mňaaam, zase obžerstvo, ale nevadí 😅
u nas paradajkova polievka netradicne a druhe tradicne: rezne a zemiakova kasa 🙂
paradajkova polievka so syrom,varene zemiaky a karfiol zapekany.....mame dietu 😉
Urobila som ten najhriešnejší banánový koláč. Predstavte si základ koláča z podrvených oblátok s vanilkovou náplňou v kombinácii s banánmi, šľahačkou a úplne osudovým krémom z kondenzovaného mlieka. 😵 Čistá dokonalosť.
Recept je tu:
http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/03/najhr...

@radopp neviem o tom, že by sa cícer varil dlho a bol nejako extra drahý 😕