Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes gulas, palacinky s jahodami a poobede ideme opekat kupila som nejaky syr na opekanie tak som zvedava ake to bude, pekny den prajem
brokolicová polievka so špaldovými haluškami
domáca sekaná, pre nemäsožravcov tzv. "mixy", zemiaková kaša, uhorkový šalát
Ahojte baby tak dnes som spravila krtkovu tortu (ale nie z prasku) ale ostalo mi dost omrviniek z piskotoveho korpusu a ako cukrarku ma nic nenapada 😒 ako ich vyuzit len gule ale chcela by som daco ine skusit mate nejaky napad????
huraaaaaaaaa a ide sa do zahrady, tento rok jedine co mame zasadene v zahrade je bazen, bude bazenova party - rajcinova polievka so slovenskou ryzou a struhanym syrom, domaca pizza, dezert nanuk, zajtra pokracovanie - dojedame polievku a ugrilujeme si kuracie stehienka, upeciem pudingaca, uz sme nastartovany, ideme si uzivat, papa
Dnes jsem napekla Bratislavské rohlíčky.
Receptík :
https://www.modrykonik.sk/blog/trudka4/album/co...
ahojte prikladám aj ja niečo ... panenka hubová omáčka a plnené zemiaky s nivou syrom , guláš no bohužial nie kotlíkový, zemiaky na kyslo so špekáčikom, plnená paprika, a znovu panenka minútková so šampiónmy brynzová omáčka a žemlové knedle vyprážané a na záver plnený kapustný list s kyslou smotanou
My dnes grilovacka,vecer sa dojedla hov.polievka.
Zajtra kolienka s maskom na hrasku a tvarohovo jahodova torta
Ahojte.My sme dnes tiež grilovali - panenku,všetku možnu zeleninu,k tomu bagetky a dresing.
Zajtra sa chystám na hov.vývar, mexický hovädzí gulášik s hráškom,basmati a jahôdkový koláč s posýpkou 😵
Ahojte dnes hrachova polievka a kuracie z fazulou a kukuricou v syrovej omacke,ryza a hranolky 🙂
Peknu nedelu
my dojedáme polievku zo včera zeleninová s krupicovými haluškami, pečené kuracie štvrte, pyré, uhorkový šalát 🙂
trochu nezvycajne na nedelu ale spaldove palacinky s nutellou, ricottou a jahodami
v sobotu sme boli v Tatralandii,tak zemiakové osúšky s pečenými vykostenými stehnami, kaiserky, orechovník..
a po ceste sme sa stavili na br. halušky
v nedeľu kurací vývar s rezančekmi, bravčové na mrkve + hrášková ryža, nanuky, večer cestoviny s jahodami + dospeláci grilovačka
včera + dnes dojedáme.

zeleninova polievocka s haluskami, cestoviny vrtulky a kuraci perkeltik 😉