Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
iinuska,chutilo to skvele..a ani to nebolo nejak narocne...len nakrajane a naklepane kuracie prsia...posolene a okorenene korenim na pecene kura...poukladane na rhubsiu mikrotenovu foliu,na to som naukladala platy dusenej sunky...a plnka bola vlastne podusena zeleninka s 3 vajickami,ochutena a osolena...a uvarena ako prazenica...nakoniec som pridala este na kocky nakrajany syr....vsetko zakrutilado tej folie...ako obrovsku salonku..dobre previazala spagatom a dala do hrnca s vriacou vodou varit asi tak pol hodinu....potom som to len dala na pekac...samozrejme bez folie...potrela maslom a podliala zeleninovym vyvarom a nechala piect dozlata...a este som to obcasne podlievala....aj detom sa to strasne pacilo.... 😝
dnes sme dojedali víkendový segedín
a zajtra ... mm si vymyslel halušky, tak sme dnes kúpili hotové a už je aj na zajtra navarené 😀
... prípadne aj na pozajtra, keď ostanú ... jeden deň s bryndzou a druhý s vajkom 😉
ja som dnes ukoncila štrajk 😀 ,akurat som dovarila bolognese omáčku s mletým maskom ,k tomu budu špagety,kopec nastruhaneho syra ,je to užasná mňamka 😉
baby nemate tip na nejaku rychlu polievku? chcem zajtra urobit, ale nic ma nenapada. vcera sa dojedla fazulova, hribovu alebo zeleninovu zaprazenu robim skoro stale, na vyvar nemam maso 😝 poradte prosim 😉
Co tak paradajkovu robenu z pretlaku,troska cestoviniek a zahustit,troska cukru a soli.
no rajcinovu som este nerobila, ja ju totiz moc nerobim, tak ma nikdy ani nenapadne. ale napad je to dobry, mozno ju nakoniec urobim 😉 dik za tip.
paradajkovu polievku zase ja robievam dost casto.So syrom, mnam
dnes boli spagety s morcadelou
lubikaf prilozím ti recepty na polievky do mojej temy v sekcii recepty....do a po z
dnes bola zeleninová polievočka s morčacím mäskom + rezance
tata bryndzové halušky ... hotovka ... 😀
mamča zemiakovo-bryndzové pirohy so smotanou ... hotovka ... 😀
juj wolfka moje z naj jedál toto ti neodpustím ze si ma nezavolala k Vám sa napapať 😀 a pirohy boli domáce? 😀 😀 🤐
mnam a na to slaninku ešte
prd domáce 😀 veď mrazené z obchodu, som ti o nich písala v tvojej téme, ale sú z dobrých surovín a chutné 😉
hej, dnes aj slaninka bola 😀
od piatku budú zase pirohy v akcii, tak si kúpim do zásoby, potom dobehni kľudne, ti obvarím zopár 😀
😀
som si myslela a ani neviem prečo 😀 😀 😀 😀 🤐
ja si počkám na domáce od maminy ale dojdem aj k Vám 😀
mukky tak dik este raz aj v tejto teme 😉 nakoniec spravim cesnakovu kremovu polievku, uz sa na nu tesim 😉
susi a ako robis rascovu polievku? o takej som tusim este ani nepocula. ja som taky kuchar zaciatocnik 🙂
no...najrychlejsia je aj tak zeleninova struhana polievka...len nahrubo nastruhate mrkvu,cuketu a zemiak ,jeden bujon..a je to...
ale dnes som robila cinu s basmaty....to miluje cela rodina ... 😀
lubikaf len spravis zaprazku das do nej celu rascu zalejes studenou vodou osolis zavaris a nakoniec pridas rozslahane vajicko mne osobne chuti +neake pecivo

mne sa dnes vobec nechce varit...tak len zapkane toasty so syrom ,sunkou ,salamou...atd...ale vcera som sa premohla a spravila som roladu z kuracich prs...a k tomu varene zemiaky.... 😀