Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
aj my dnes len dojedame, mam celkom rada pondelky pretoze skoro nikdy nemusim varit🙂
@ikuska31 zabudla som dat linku 😀 paci sa https://tipnajedlo.sk/recepty/kremova-kukuricov...
Slepaci vyvar s rezancami, peceny kapor zo vcera -to bude mat muz ked pride z roboty a ja som si spravila dusenu cuketu na cibulke s vajickom a posypanu syrom. Na veceru budem mat cviklovy salat (prave som ho dorobila a je to celkom mnamka) 😀
mnaam tie zemiakove gulky s tou slaninkou vyzeraju uzasne 🙂
@mamka_danka aj boli úžasné s bryndzou,niekedy so smotanovo-šampiňonovou omáčkou neomrzia nás 😀
@romana03 2-3 veľké porcie 600 g nastrúhaných na jemno uvarených zemiakov,1 žĺtok a 200-250 g hrubej múky.Zmiešam v miske a iba lyžičkou oddeľujem kôpky,ktoré v dlani vyformujem a vyváľam ešte v hrubej múke.Zavarujem do slanej vody ,dochucujem rôzne....aj s opraženou strúhankou a orechami,alebo iba makom a cukrom,alebo bryndzou a slaninkou,cibuľkou.Niekedy ich urobím aj ku segedínskemu,keď nemám knedlík.
@megika1 iba slaninku oprazit a bryndzu pomrvit?no zajtra robim.dakujem za napad 🙂
dnes mame slepaci vyvar, strapacky s kapustou a pre mna bryndzaky, nakolko strapacky nemusim
my tiez sme este dnes mali vyvar a dnes som robila plnene kuracie prsia 🙂
strapačky dnes budu 🙂
dnes ma prehovorili na bryndzove halusky 🙂
@frotta znie to lakavo nemozem prist na obed ? :D
u nas dnes rozvoniavaju palacinky so slahačkou a nutelou 🙂

@nikushkasa receptik prosim vyzera perfektne dakujem 😉