Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes dukatove buchticky a rajcinovu polievku 🙂
@babu15 jop, je geniálna ;) na cca 4 porcie idú zo 2 cibule, jedna vanička červených paprík (alebo tak 5-6 kusov), 4-5 zemiakov a kyslá smotana. Cibuľu a papriku nakrájaš na tenké pásiky a trochu popražíš, potom pridáš zemiaky na malé kocky (aby sa rýchlejšie rozvarili) a zaleješ vodou (kľudne ak si varila nejakú inú zeleninu, alebo s bujónom), povaríš do mäkka, potom to rozmixuješ, pridáš smotanu, rozriediš vodou do požadovanej hustoty, trochu korenia podľa chuti (ja dávam bazalku a čo mi príde pod ruku) a chvíľu ešte povaríš, super chutí s krutónami ;)
@miriam11 dnes mame aj my vyprazany syr ale aj so sunkou plneny 🙂
my sme dnes mali na obed bryndzove halusky so slaninkou a smotanou, a na veceru chystam spravit len zeleninovy salatik 🙂
Dnes zeleninove ryzoto,zajtra strasenina s kyslou kapustou slaninkou a pecenou klobaskou,polievka zatial vo hviezdach
Upečte si perníkovú záhradku na veľkú noc http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/8-upecte...
Spenatove halusky s udenou opecenou krkovickou na cibulke a struhanym syrom
Maminky co dnes varite? nejake inspiracie? vobec neviem uz co varit
keďže je dnes zelený štvrtok, tak to bude pravdepodobne špenátový prívarok so zemiakmi a vajcom, alebo špenátové halušky, ešte som sa nerozhodla :D
@tyelde aby to bolo zelene :D :D ale nie srandujem, tak hlavne bezmasite aby to bolo, nie?
@moonshine1 ja som vegetarián, bezmäsité mám každý deň :P ale na špenát sa teším už pár dní, len som sa ešte nerozhodla čo to bude až to bude :P
mám špenát mrazený, ale manžel kúpil brokolicu a tá je tiež zelená, tak bude krátko uvarená brokolica, zaliata roztopeným maslom, zemiaky, manžel si dá určite tatársku omáčku, dovolené bude mať maximálne dve kávové lyžičky a ja kyslú uhorku, alebo hlávkový šalát, ten je tiež zelený a zeleninová polievka s haluškami /iba voda a krupica/
My dnes špagety s pórom ,žihlavou,špenátom a strúhaný syr.Zajtra dukátové buchtičky a nejaká polievka.Sobota:fazuľový guláš/ z bielej fazule/ a údené mäso.Možno,ak sa dobre vyspím,aj pagáče budú ku gulášu.
ja dnes spravim asi len nejaky syr a opekane zemiaciky, nechce sa mi nic speci varit 🙂
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť maličkú pomoc. Potrebujem totiž zozbierať vzorku osôb, ochotných vyplniť anonymný dotazník. Prosím, ak máte chvíľku času, venujte ho môjmu dotazníku spracovávanému v rámci diplomovej práce. Vaša ochota mi veľmi pomôže. Vopred ďakujem tým, ktorí sa na to podujmú. 🙂 A vopred sa ospravedlňujem, ak Vás to obťažovalo ...
@jukov super vyzera, to si si objednavala ci nachystala?

@tyelde paprikovú polievku??? :O