Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
My sme dnes mali rýchli obed🙂 Sestra mi doniesla kupované placky a tie som naplnila zeleninou, mäskom a syrom a bol obed hotový🙂
Bryndzove pirohy sme dnes mali. Trosku som sa s nimi, respektive s cestom potrapila ale stalo to zato
mnamkova zeleninkova polievka ( vsetka zelenina zo zahradky ) a gulky z tvarohoveho cesta plnene slivkami ,osladene opecenou struhankou 😝
keďže prídem z práce o 6 a je piatok, drahý sa bude musieť uspokojiť s cukinovými plackami a domácimi rezancami s makom 🙂
Baby. Do osich hniezd musi ist len hladka muka ci aj polohruba moze?chcela by som robit z kila ze jedna polka cesta na bales slivkovy a druha na osie hniezda.
Dnes bola naobed kremova brokolicova polievka s krutonmi, zapekany syr v listkovom ceste s porom a sunkou a ku nemu salat z cervenej sterilizovanej kapusty s kukuricou, tatarkou, mnam.
@trudka4 idem skusit tvoje tycinky upiect manzelovi do prace, dam vediet ako to dopadlo!
my sme mali dnes na obed Lúskovú polievku zo včera, na večeru spravím len rýchlovku - tortilly plnené tuniakom a zeleninkou (receptík tuto: http://www.lenivakucharka.sk/ako-zabalit-tortillu/). A po obede sa vrhnem na tento cheesecakeeee 😀
Kremova hraskova polievka so slaninovymi chipsami a cestovinovy salat s tuniakom

Dnes mám našťastie navarené zo včera a to tekvicový prívarok a fašírky. Pokiaľ moja Veronika spinká môžem aspoň tu chvíľku pobudnúť🙂