Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Polievka zeleninovo - drobková s rezancami od včera, tekvicový prívarok s mäskom, zemiaky na kocky
Ja som dnes uplne bez inspiracie, nemam na nic chut...tak som rada za tuto temu 🙂
Koceny co robite pagaciky, ako sa to cesto preklada? Ja prelozim aj 5x, rozvalkam a neni vidiet ziadne prekladanie, tak neviem...
Dnes som mala chuť na niečo ľahké 😉 Fazuľové lusky s cícerom a grilovaným syrom 😝 🙂
https://tipnajedlo.sk/recepty/fazulove-lusky-s-...
V pondelok kolozvarska kapusta, v utorok paradajkova polievka, dnes a zajtra kura a ryza, v piatok dusena cukina, v sobotu losos a varene zemiaky, v nedelu este neviem 🙂
@ewisam ahoj ja prekladam 3x, rozvalkam cesto do tvaru stvorca natriem plnkiu( skvarkami) a prekozim pravu stranu na stred lavu stranu na zlozenupravu stranu vznikne obdlznik a ten zlozim spodok na stred a vrch a zlozeny spodok, necham 10 minut kysnut a zase rozvalkam a skladam teraz prvu stranu lavu do stredu zakryjem pravou stranou spodok na stred zakryjem vrchom a necham kysnut 10 minut zase rozvalkam a zacnem zvrchu na stred prekryjem spodkom a pravu stranu na stred a prekryjem lavou necham 10 minut kysnut a rozvalkam a vykrajujem pagace.
Dufam ze sa to dalo pochopit 😊
Ja som dnes mamicky kucharky robila cukinovu polievocku zo zemiacikami a cukinove placky prvý raz na zahradke sa mi cukin urodilo tak to pomalucky spracuvam,, do vanicky´´
😀
Dnes hríbová polievka s rezancami /mix húb - hríbik hrabový, červeňák, prášivka, bedľa, plávka/ , vypražané bedle, zemiaky, uhorkový šalát
u nádš keďže je piatok a mäso nejeme tak hríbová polievka s rezancami, hríbová omáčka so zemiakmi alebo s chlebom, kto ako chce
Cuketova polievka s ovsnymi vločkami. Dvojaké cestoviny s omáčkou: 1. kuracie prsia, paradajky, slaninka, olivový olej, bylinky... 2. Kuracie prsia, paradajky, špenát, slaninka, parmezán, mlieko...
Ahojte, babenky mam cottage chees bez dochutenia, nemate nejaky recept ako ho pouzit? Vdaka

Haruľa zemiakové placky http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/30-harul...