Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Varila som vcera vecer. Hovadzi vyvar, pecene stehna, ryza, vecer urobim kasu a salat zeleninovy
Caute.. Dnes sa mame paradne... Robim paradajkovu polievocku a ako bonus, druhe jedlo, zemiakove lokse s maslom a cukrom
Ja som urobila z pŕs take kapsy a naplnila ich orestov.kuracimi pecienkami s hubami+ryza a rajc.salat, zemlova plnka (taka do kurata) a jablkove pite.
My dneska dusená kapusta s udeným mäskom a knedľou :P len sa to ešte musí uvariť :D
hovädzia polievka so zeleninou a rezancami, hovädzí guľáš a kolienka, ako sladkosť žemľovka jablčková zo včera
Kysla zemiakova polievka so zemiakovymi vysmazanymi plackami a syrovo cibulove placky so zem.pyre.dnes bezmasito
Polievka - vývar , Steaky z bravčovej panenky, hríbiková omáčka, ryža a pečené zemiaky
podla mna toto by prekvapilo kazdu 🙂 🙂
Ahojte, baby, ktoré máte overený recept na slivkový nutelu, poprosila by som si ho od Vás. Na nete je ich veľa, tak sa neviem rozhodnúť. Veľká vďaka.
Morčacie dusené s brokolicovo-zemiakovou kašou a silný vývar z hovädziny a zeleniny, bez závarky.
polievka s nastrúhanej zeleniny, ryža s hráškom a bravčové plátky na šťave s hríbami, uhorka 🙂

@sylvia78 my si ho dávame k nárezu. Na tanierik nakrájame rajčinu, papriku, syr, vajíčka a šunku zrolujeme ale 4 kusy a pekne poukladáme a do stredu taniera dáme každému trošku cottage syru.