Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Pečené gaštany jesenný chutný recept http://veu.sk/index.php/aktuality/1636-pecene-g...
nech sa paci, dobru chut 😵
@ikuska31 ak mas z plechovky cicer tak rovno ho tam uz len hod a povar chvilu
Včera som skúsila mrkvovy privarok a bolo to uzasne a dnes máme ryzu so.zeleninou a k tomu kur rezné v jogurt so syrovou krustou a malemu varim hokaido s mrkvou a zemiackom 🙂 🙂
Rychla cuketova pizza - 400 g cukety na jemno nastruhat, pridat salku muky, 3 vajicka, naolejovat plech a dat cesto. Navrch tenke platky paradajky, baklazanu, salamy... Piect cca 30 min na 180 stupnov. Na zaver posypat struhanym syrom a este 5 min zapiect. Mnam! :D
ja by som potrebovala nejake tipy na veceru uz neviem co od radosti varit, robit jest. Myslela som ze bude fajn ked prejdeme na take jednoduche vecere ze puding, salat a tak a som to spomenula pred chlapom a ten na surovo ci mi sibe 🤐 😀
@takacovama slané palacinky, plnené postrúhaným cesnakom a Nivou, vyprážané v trojoobale chutia horúce ako rezne, lasange, plnené pečené zemiaky, šampiňóny...omeleta...strapačky...
ja tento týžden
pondelok plnená paprika NIE plnená ako ju pozname všetci ale vydlabem vnutro a nalnim čo chladnička dá ja ádvam syr tvrdý,hermelin,slaninku, salámu,šunku a ked chce muž aj klobásku ja to jem len zo zeleninou mužovi varene zemiaky....
utorok "pečený karfiol"nevyprážam ale dám do rury piect ,polievka zeleninová s hráškom
streda kuracie prsia na sposob činy s ryžou,večera pečená tekvica mnam
štvrtok bravčove faširky -mlete múso,najemno stuhana mrkva a tvrdý syr vajička s pečenými zemiakmi
piatok dukátove buchtičky,ja plnený baklažán - mužovi dávvam aj rožok namočený v mlieku,surove vajičky, vnutro vydlabane opražim ,pridám šampinony,šunku,cesnak,vajička, tvrdý syr alebo aj syrokrem naplnim tým baklažan a pečiem mnam rozne dobre
sobota cestoviny s pestom ,ja kuracie prsia s dusneou zelenonou-pór,mrkva,cukina pridám bujon cesnak dusim do mäkka mnam
v nedelu kačica :P ja len so šalatom alebo teda kapustou
ešte doplnim tu plnenu papriku opražim na panvici do hneda aby bola mäkká niekto to dáva aj piect 🙂

Hraškovu polievku a duševný špenát so zemiakmi a volskym okom