Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ostala polievka zo vcera, len chcem do nej domace slize este urobit, lebo uz nemam a druhe som vybrala divinu, tak tu s pecenymi zemiakmi 🙂
@daniela2227 zena,ty take dobroty stale varis 🤤😍tu koprovu by som si hned dala,mnam 🤤,zvysok tiez vyzera prudko jedle😁
@adriannasvk joj dakujem ti veľmi pekne 😊 už sa tie dobroty odzrkadlili na váhe 🤣🤣🤣🤣 apropo..ty tiež vieš parádne fajnotky 😉
@daniela2227 no je to mozne ale tvoje su take mnamky,poctive domace,moji toto moc nechcu....ale bociana ti uz neposlem radsej s jedlom ani pon 🤣
@adriannasvk no moji práve len také chcú 😏 ešte aj pizzu musím robiť 🤣 a toho bociana kľudne pošli, nabalim ho 😁 bol to "plany poplach" 😕
@daniela2227 ty uz nic nefot prosim ta lebo si oslintam celu postel🤣 ja zajtra haloumi syr s chilli a pecene zemiaky dresing 😁detom bublaninu asi🤣
@adriannasvk Nooo.. a že ja dobroty varím 😁 nezaostávas veru 😋 musim uz ten syr vyskusat, vela som o nom pocula..ja asi pecienku +mäso v zemiakovej placke, zelenina
@daniela2227 ja som tiez minule 1x skusila a za mna aka mnamka,som ho cely zozrala doslova 🤣 oooj mnam toto ja mozem co ty budes. Pecienku robim tiez obcas ale pecenu,lepsi recept som asi nemala a hlavne bez starosti 🤣
@daniela2227 ja robim podla tohto receptu stale ale nedavam slaninu
https://bonvivani.sk/recepty/pecena-kuracia-pecen
Za mna uplna mnamka,aj do placky sa hodi,aj s chlebikom len napr,kazdemu podla chuti😊
Vies co nie,len olejom potriet. Opiect do zlatohneda z oboch stran. Ja som v lidli kupila par x ten halloumi s chilli a tam fakt nic netreba. Dresing bilinkovy urobim,zemiaky upeciem,zeleninu nejaku nakrajam a hotovo 😁
@adriannasvk dakujem krasne ..určite vyskúšam 😊 a ten syr skúsim zajtra nájsť..už teraz slintam jak besna 🤣
@daniela2227 skus tu pecienku,fakt je to mnamka 🤤a ten syr to ani nekomentujem,uz nepotrebujem ani klasiku vyprazany syr,ktory je tazky na travenie,toto je paradna nahrada😍zajtra foto pridam 🤣😜 neviem kde ho budem kupovat normalne,lebo kaufland nic a lidl len ked je grecky tyzden🙄
A dost,spat,lebo iba hlad ide na mna🤣takto vecer jedlo riesit och 🤣🤣🤦♀️
@adriannasvk napi sa vody, vraj to pomáha 🤣 tak teda čakám foto a dúfam, že ja ho zozeniem/žijeme v UK/ 😕 utrime slinky a dobrú noc 😁
@daniela2227 🤣🤣🤣🤣napi sa vody vraj..vsak ju ciciam furt a hladna som stale 🤣urcite,nie je to slovensky syr,nieco nase ale grecky a ti su vsade podla mna 🤣 utieram. Dobru 😉
@adriannasvk juuuuuuj 😋😋😋😋 máš tam bociana? 😁 vyzerá peckovo 😋 ja som placky vymenila za ryzu🤣 mladšia nemá rada , tak aby sa aj ona nejedla 😁
@daniela2227 mam aj bociana 🤣ja by som si urobila placky a malej ryzu 😁ja placky mozem mnam ale deti nemozu nic vyprazane🙄
@daniela2227 ze ostale,pekne cerstve ti pripravim 😉mnam,ja tiez taketo salaty zujem stale,este biely jogurt na to😁
@adriannasvk tak super..čakám ho 🤣 ja som si na to urobila horcicovo medovy dresing..inak dávam stále majonezu s cesnakom /ak nemám v salate mäso 🤣 / ..veď.. netreba to so zdravou stravou preháňať 🤪😁
@adriannasvk halloumi je výborný neviem sa ho dojest😊len na potom smadi
My dnes šošovicová polievka so zemiakmi na červeno a aljasska treska v rúre zemiaky
@daniela2227 ja som prejedena majonezy,tatarky ja biely jogurt zmiesam s cesnakom,bylinkami a hotovo😊

@daniela2227 pustila som slinu az po zem. Mnaaaaaam