Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@anjelic tak kvasok nemam takze by som robila aj ja z drozdia ale vyzeraju super ale vravis teda,ze chutovo nic moc?
@adriannasvk no mne nepasujú, také tuhšie cesto bolo a potom sa ani dobre nenafúklo.
Ja síce langoše moc nemusím, ale môj muž ich má zas moc rád a tak sa obetujem, ale keď už tak len takéto: https://bonvivani.sk/recepty/langose#.YCRESx4i00M
@anjelic tieto robim aj ja 😅lepsie som zatial nenasla. Su chrumkave ako chipsy 😍ja len,ze ak mas nieco overene mozno lepsie tak sup sem s tym.😉ja obcas robim aj s varrnym zemiakom a tie su aj chrumkave aj nadychane. Si mi taku chut narobila,ze ich asi zvrtnem lebo tie tvoje vypadaju fakt nenormalne dobre 😍
Čevabčiči s horčicou, zemiaky s petržlenovou vňaťou a kapustový šalát. Polievka rajčinová.
@adriannasvk skús, možno tebe chutiť budú. Ako oni neboli úplne zlé, dokonca manžel ich ani neofrflal 🙄 čo už je fakt kritik. Ja zas nie som moc na langoše, takže keď už urobím, tak najviac mi chutí klasika. Ale zas každému niečo iné vyhovuje.
@anjelic akoze prestan uz 🤣🤤slina mi tu tecie az po zem z tych dobrot co varis a vypekas kazdy den 😍asi ptidem na navstevu 😛cesto vyzera perfektne,kvaskove ci s drozdim? Take makke,nadychane chrumkave posobi 😊
@adriannasvk príď, rada ponúknem 😉... cesto je kváskové a presne je také - v strede tenké a mäkučké a okraje nafúknuté a mierne chrumkavé 🤤
@anjelic keby to tak daleko nebolo 😭 a ked nahradim kvasok drozdim,tiez bude take?
@adriannasvk určite áno. Princíp je v pomalon kvasení v chlade. Pripájam recept, kvások (kvas) by som zamenila za 1/2 kocky droždia a dobu kysnutia skrátila.
dnes krabickove stravovanie mala som nejake rizoto so susenou rajcinou, parmezanom a hubami, karfiolovu polievku s parmezanom a na veceeru nejake morcacie na smotane
Vcera sme mali spagety carbonara 😋 dnes som leniva, tak budu len bryndzove pirohy z mraznicky so slaninkou a na zajtra chystam obratene hovadzie rezne a zemiakovu kasu, cviklu k tomu 😋😋😋
Dnes som spravila na obed rybku na cibuľke a olivovom oleji a k tomu opekané zemiaky a samozrejme zeleninka nesmie chýbať na tanieri 🙂

@adriannasvk robila som podľa tohoto: https://amoredimamma.co/2020/08/31/langose/ ale teda mne lepšie chutia také klasické z droždia bez vajca a kyslej smotany