Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nás bol minulý týždeň. Dnes to vidím na rizoto zeleninové. Len taká rýchlovka.
fazulovu polievku mliekovu som spravila a salatik s kuracim maskom, nakolko uz konecne mame vlastnu urodu 🙂
dnes sa dojedajú z víkendu ešte špagety a zajtra nemá byť u nás také teplo, tak vyhrejem doma trúbou a spravím žemlovku, mňam
Mate nejaky typ a nie prave tradicny nedelny obed? Cakame navstevu zo zahranicia cez vikend a rada by som pripravila nieco, co bude stat za to.
@jeltica pre kazdeho je tradicne nieco ine...vies aspon co maju radi,nemaju,alebo aka kuchyna by to mala byt?
@jeltica ked chcem niekoho prekvapit, tak spravim nieco veganske, ale dopredu im o tom nepoviem. velakrat su potom prekvapeni, ze to chutilo necakane dobre. naposledy som tak prekvapila vegan haluskami bryndzovymi. to je take netradicno tradicne.

Dnes bude mexický guláš s ryžou, polievka so zbytkov (batat, mrkva, červená šošovica, vločky...)