Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
aj ja si musím už konečne takúto klasiku doma pripraviť 🙂 mňam, najlepšie, čo môže byť.
@eliskadad1 Veru, ani my si neodpustime raz za cas takyto obedik 🙂 Snazime sa prilis casto nevyprazat, ale obcas to jednoducho treba.
tak pri takýchto dvoch možnostiach by jednoznačne toto jedlo u mňa vyhralo tiež 🙂 mňamka
@veve_ad robim to ako to robievala moja svokra - maso je kocky nakrajana bravcovina, a so zeleniny tam je jarna cibulka, nakraja na vascie kusky, asi tak cm velke, hrasok, cervena paprika a paradajky, tie pridavam az ku koncu, aby sa nerozvali uplne. Ako korenie davam malu magi zeleninovu kocku a potom uz len zelene curry (kupujem uz hotovu zmes), ale svokra davala este aj cierne mlete korenie. Maso dusim, tak ho trosku podlejem vodou, a ja tiez pridam trosku sladkej chilli omacky a par kvapiek tekutej magi omacky (co svokra nerobila) a na konci uz len kokosove mlieko, vsetko necham este 2-3 minutky prevriet a hotovo. U nas vsetci miluju curry takze to robim dost casto a tak aj recept prisposobujem 🙂, ale toto je taky zaklad.
Kačica, kapusta červená, knedľa, 🍻. Nestihla som odfotiť. Poobede nutná prechádzka do prírody.
Na večeru je čerstvo upečený kváskový chlebík, maslo, šunka, rajčiny...podľa chuti.

Rizoto také to slovenské